Lähihoitajia keikkatyöhön hengityshalvaustiimiin

Osa-aikainen

Hämeenlinna

Haku päättyy 5.2.2023

Haluaisitko päästä tekemään rauhallista työtä arvostetussa tiimissä ja yhdessä tietyssä kohteessa, tietyn potilaan kanssa? Haemme nyt Hämeenlinnan Iittalaan lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa työskentelemään hengityshalvaustiimissä keikkatyössä. Työ on ympärivuorokautista kolmessa vuorossa (aamu, ilta, yö), ja voit itse esittää toiveita siitä, mitkä vuorot sopisivat sinulle parhaiten keikkaillessasi.

Peruspalkkaus keikkatyössä 18€/h (päälle lomakorvaus ja tes mukaiset vuorolisät).

Työn ja kohteen kuvaus:

Tässä roolissa pääset syventymään yhteen hoitosuhteeseen ja tekemään avustettavan henkilön jokapäiväisestä arjesta mahdollisimman hyvää merkityksellisellä hoitotyölläsi! Hengityshalvaustiimissä työ tapahtuu asiakkaan kotona, joka sijaitsee Hämeenlinnan Iittalassa. Asiakas jolle haemme hengityshalvaustiimiin jäseniä on suhteellisen hyväkuntoinen ja puhekykyinen pyörätuolissa oleva henkilö. Hän ei tarvitse hengityslaitetta aivan koko ajan.

Hengityshalvauspotilas tarvitsee hengitystukihoitoa ja hoitajan tehtäviin kuuluukin mm. hengityslaitteen ja hengityksen toimivuuden seurantaa. Lisäksi lääkehoito sekä yleinen avustaminen ja tuki asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa kuuluvat työhön. Pääsetkin edistämään työlläsi asiakkaan toimintakyvyn tukemista ja hänen parasta mahdollista arkea ja elämää! Työ tapahtuu yhden asiakkaan kotona, joten pääset tutustumaan häneen hyvin ja voitte yhdessä asiakkaan kanssa suunnitella työtahtia.

Hakijalta odotamme:

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto Valviran nimikelaillistuksella. Lisäksi LOVe- (tai muut vastaavat) lääkeluvat tulee olla voimassa. Kokemus hengityshalvauspotilaan hoidosta ei ole välttämätöntä. Jokainen työntekijä perehdytetään kunnolla työhön ja tukenasi on esimiehesi sekä muu hengityshalvaustiimi. Toivomme, että olet reipas, iloisen asenteen omaava henkilö! 

MediPower tarjoaa:

Työllistyt rooliin meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle erittäin kilpailukykyisen palkkauksen sekä koko HR-tiimimme aktiivisen tuen koko työsuhteesi ajan. Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä hoitajana ja kartuttaa arvostettua hengityshalvauskokemusta. Työssä pääset myös työskentelemään rauhassa ja tutustumaan asiakkaaseen hyvin, kun työskentely tapahtuu vain yhden asiakkaan kanssa ja hänen kotonaan. Peruspalkkaus 18€/h (päälle lomakorvaus ja tes mukaiset vuorolisät).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa 044 716 4779. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme etähaastattelut jo hakujalla.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus