Lähihoitajat & opiskelijat KESÄTYÖ

Kokoaikainen

Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Tuusula, Kerava, Vihti, Järvenpää, Hyvinkää

Haku päättyy 4.6.2023

Yksi pikahakemus ja unelmien kesäsijaisuus on sinun! 

Etsimme lähihoitajia ja alan opiskelijoita eri pituisiin kesäsijaisuuksiin asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Meidän kanssamme pääset määrittelemään sinulle mieluisan työkohteen sijainnin, työskenneltävän ajanjakson sekä soveltuvan asiakaskunnan. Sopivan kesätyön hankkiminen onkin meidän kautta nopeaa ja yksinkertaista. Tule siis osaksi meidän huippua kesätyöporukkaa, joka omalla osaamisellaan auttaa asiakasyrityksemme läpi kesän kiireiden!

Työnkuvaus:

Kesätyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä palvelutaloja, jotka ovat suunnattu ikäihmisille sekä kehitys- tai liikuntavammaisille. Työ pitää sisällään monipuolisesti lähihoitajan työtehtäviä ja sinun oma osaamisesi vaikuttaa mahdollisiin vastuualueisiisi. Työkohteesi tarkentuessa pääset ennen työn aloitusta kuulemaan yksityiskohtaisemmin tulevista tehtävistäsi ja saat kattavan perehdytyksen tulevaan työyksikköösi sekä asiakaskuntaan.

  • Kesäsijaisuuden kesto ja työtuntimäärä sovitaan joustavasti sinun käytettävyytesi mukaan
  • Kyseessä on tyypillisesti 2-vuorotyö

Sijaisuuksissa edellytetään perushoivaosaamista, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lähihoitajaopiskelijalla tulisi olla kesään mennessä vähintään 120 osaamispistettä suoritettuna ja sairaanhoitajaopiskelijalla tulee olla 60 opintopistettä suoritettuna. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen vaatiessa. Arvostamme työtäsi ja maksamme siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme myös vaihtuvia työsuhde-etukampanjoita sekä kilpailuja, joihin pääset kesän aikana osallistumaan!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan meille pikahakemuksen jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös halutessasi lisätä oman palkkatoiveesi tai siitä voidaan keskustella haastattelussa. Odotamme innolla yhteydenottoasi! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus