Lähihoitajat & opiskelijat keikkatöitä, KESÄTYÖ

Osa-aikainen

Vihti, Järvenpää, Hyvinkää, Espoo, Helsinki, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Tuusula, Kerava

Haku päättyy 4.6.2023

Yksi pikahakemus ja unelmien keikkatyö on sinun! 

Etsimme lähihoitajia ja alan opiskelijoita keikkatöihin kesäksi asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle. Meidän kanssamme pääset määrittelemään sinulle mieluisan työkohteen sijainnin, työskenneltävän ajanjakson sekä soveltuvan asiakaskunnan. Sopivan kesätyön hankkiminen onkin meidän kautta nopeaa ja yksinkertaista. Tule siis osaksi meidän huippua kesätyöporukkaa, joka omalla osaamisellaan auttaa asiakasyrityksemme läpi kesän kiireiden!

Työnkuvaus:

Kesätyökohteemme ovat pääasiassa yksityisiä palvelutaloja, jotka ovat suunnattu ikäihmisille sekä kehitys- tai liikuntavammaisille. Työ pitää sisällään monipuolisesti lähihoitajan työtehtäviä ja sinun oma osaamisesi vaikuttaa mahdollisiin vastuualueisiisi. 

  • Kyseessä on tyypillisesti 2-vuorotyö

Keikkatöissä edellytetään perushoivaosaamista, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lähihoitajaopiskelijan tulisi olla suorittanut Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opintojakson ja sairaanhoitajaopiskelijan tulee olla suorittanut 60 opintopistettä

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen vaatiessa. Arvostamme työtäsi ja maksamme siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Tarjoamme työntekijöillemme myös vaihtuvia työsuhde-etukampanjoita sekä kilpailuja, joihin pääset kesän aikana osallistumaan!

Keikkatyö tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla. Työntekijänämme sinulla on käytössä helppo mobiilisovellus, jonka kautta voit vaivattomasti varata itsellesi vuoroja vaikka omalta kotisohvalta! Pääsetkin kurkkaamaan MediPowerin keikkatyöstä ja sen eduista kertovan videon klikkaamalla tästä!

  • Palkkaus keikkatyössä on sopimuksen mukaan ja asettuu 13–16 e/h haarukalle, riippuen kertyneestä kokemuksesta
  • Lisäksi tulee 9 % lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaiset vuorokohtaiset lisät
  • Aktiivisesti tarjolla vuorokohtaisia bonuksia
  • Osaan asiakaskohteisiin on sovittu korkeampia palkkauksia, esimerkiksi 17–18 e/h
  • Vaihtuvia palkitsemiskampanjoita sekä palkitsemme kuukauden työntekijän

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan meille pikahakemuksen jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Odotamme innolla yhteydenottoasi! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Miia Kulmala

p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

miia.kulmala@medipower.fi

Hae työpaikkaa

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus