Lähihoitajan vakityö tai sijaisuus (vammaistyö)

Kokoaikainen

Kangasala

Haku päättyy 23.1.2022

Haemme nyt uudehkoon ja moderniin vammaispuolen palveluasumisen yksikköön lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa joustavaan sijaisuuteen (2-6 kk) sekä vakituiseen työsuhteeseen! Sinulle on tarjolla täydet työtunnit ja vuoroja onkin tarjolla välittömästi, joten voit aloittaa uudessa työssä halutessasi nopeallakin aikataululla. Tässä kohteessa viihtyvät niin asiakkaat, kuin myös henkilöstö! Kohde tarjoaa aikuisille vammautuneille ja neurologisesti sairaille asiakkaille palvelu- ja intervalliasumista sekä asumisvalmennusta. Pääsetkin työskentelemään raikkaissa ja viihtyisissä työtiloissa, joissa työntekoasi helpottaa optimaaliset hoitotilaratkaisut. Työn aloitus on mahdollisimman pian ja kyseessä on 2- tai 3-vuorotyö, toiveen mukaan.

Työnkuvaus:

Kohteen palveluasumisen puoli on suunniteltu joustavaksi ja mukautuvaksi, jotta asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita voidaan parhaan mukaan huomioida. Tällä hetkellä asiakaspaikkoja on 27 ja jokainen asukas saa oman asunnon ympärivuorokautisen tehostetun palveluasumisen tuen yhteydestä. Asiakkaiden käytössä on toiminnallisuutta ja yhteisöllisyyttä edesauttavat yhteistilat ja yksikön arkea ohjaakin yhdessä tekeminen ja sosiaalinen yhteenkuuluvuus.

Lähihoitajan työ pitää sisällään asukkaiden ohjaamista sekä kokonaisvaltaisen toiminnallisen ja turvallisen arjen tukemista. Työtehtäviin kuuluu perushoivaa kuten hygieniasta huolehtimista, ruokailuissa avustamista, yksilöllistä tukea sekä viriketoiminnan vetämistä. Töitä tehdään yhdessä muiden kohteen hoitajien kanssa kuntouttavalla otteella.

Toivomme:

Hakijalla tulisi olla lähihoidon tutkinto tai alan opinnoista suoritettuna yli 120osp. Katsomme eduksi, jos olet jo aiemmin työskennellyt vammaispuolen asiakkaiden parissa, mutta tämä ei ole kuitenkaan pakollista – kaikista tärkeintä on työhön tarttuva ja positiivinen asenne. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi vammaistyön parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen kokenut esimies ovat aina tukenasi! Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työllistyt suoraan asiakkaalle, jolloin saat käyttöösi myös heidän tarjoamat työsuhde-edut. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta niin voit työllistyä kohteeseen myös MediPowerin kautta. Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

 

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus