Lähihoitajan vakityö tai sijaisuus, Järvenpää

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 29.5.2022

Oletko parhaimmillasi toiminnallisen hoivatyön parissa, jossa pääset kohtaamaan ikäihmisiä? Tässä kohteessa työntekoa ohjaa tasapainoinen työarki sekä yhdessä tekeminen! 

Me haemme nyt Järvenpäässä sijaitsevaan hoivayksikköön lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai työntekijän toiveesta 2-6 kk pituiseen sijaisuuteen. Kyseessä on pienehkö ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa uudet työtilat on suunniteltu tukemaan ergonomista hoitotyötä sekä vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Hoivakoti on suunniteltu tehostetun ympärivuorokautisen hoivan tarpeessa oleville ikäihmisille. Työ pitää sisällään perushoitoa, lisäksi pääset tekemään yhteistyötä sairaanhoitajien, lääkärin sekä omaisten kanssa. Lähihoitajan roolissa työhösi kuuluu myös lääkehoito, mikäli olet suorittanut lääkeluvat. Hoivakodissa jokaista asukasta kohdellaan yksilönä ja jokaista kannustetaan omatoimiseen elämiseen. Tämän takia kohteessa arki ei toteudu tiukkoja aikatauluja noudattaen, vaan luovuus on sallittua. 

Hoivakodin tilat ovat valoisat ja tilavat, ja sisällä on mahdollista liikkua apuvälineillä tai ilman. Kaunis sisäpiha, sekä hyvät ulkoilumaastot mahdollistavat ulkoilun kauniilla ilmalla. Tässä kohteessa lähihoitajat saavat tukea sairaanhoitajilta. Tarjolla on täydet työtunnit ja kyseessä on 2-vuorotyö. Aloituksesta voidaan sopia joustavasti.

Toivomme:

Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Jos sinulta löytyy lääkeluvat on se plussaa, mutta eivät ehdoton edellytys.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa uuden työntekijän perehdytykseen panostetaan. Kattavan perehdytyksen lisäksi saat ammattitaitoiset kollegat, joilta saat aina apua ja tukea. Mikäli olet kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta niin työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille, jolloin saat käyttöösi myös työpaikkakohtaiset työsuhde-edut.

Sijaisuuteen 2-6 kk työllistytään MediPowerin kautta ja palkkaus tehtävään on neuvoteltavissa. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaus sop. mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin otathan meihin pikaisesti yhteyttä! Paikka täytetään heti soveltuvan tekijän löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024 (myös WhatsApp)

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus