Lähihoitajan vakityö tai sijaisuus, Hirvensalo

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 12.12.2021

Sote-alan ammattilainen – Etsitkö joustavaa sijaisuutta tai työkohdetta johon asettua vakituiseksi tekijäksi? Me etsimme nyt lähihoitajaa Hirvensalossa sijaitsevaan vammaispuolen asumisyksikköön. Sinulla on mahdollisuudet työllistyä, joko keskipitkään 2-6 kk sijaisuuteen tai toiveesi mukaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työvuoroja sinulle on tarjolla välittömästi ja aloituksen sekä sijaisuuden tarkan keston pääset sopimaan kanssamme joustavasti! 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on vammaisille henkilöille suunnattu ympärivuorokautinen asumisyksikkö, jossa on tilanteen mukaan n. 10-20 asukasta. Jokaisella asukkaalla on oma tilava asunto, joka tukee hänen toiveidensa ja tarpeidensa täyttymistä. Yksikkö sijaistee Hirvensalon vehreällä ja virikkeellisellä alueella ja tarjoaakin miellyttävät ulkoilupuitteetKohteessa tarjotaan jatkuvaa hoivaa ja tukea vammautuneille henkilöille heidän yksilöityjen tarpeidensa mukaisesti. Kohteessa lähihoitajan työnkuvaan kuuluu pääasiassa asukkaiden avustaminen heidän arjessaan, virike- ja päivätoiminnan suunnittelu ja toteutus, hygieniassa avustaminen ja siitä huolehtiminen, ruokailuissa avittaminen sekä lääkehoidon tehtävät. Jos sinulta ei löydy voimassa olevia lääkelupia, ne on mahdollista suorittaa kohteessa kuntoon.

Sijaisuuden kesto on joustava ja voitkin kertoa hakemuksessasi tai viestissäsi meille, minkä pituiseen sijaisuuteen haluaisit työllistyä. Työ on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, mutta mikäli sinulle sopii paremmin kahdessa vuorossa työskentely, niin työsi voidaan sopia 2-vuorotyöksi. Tarjolla on täydet työtunnit.

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3-osaa opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Vaihtoehtoisesti voit olla sairaanhoitaja-opiskelija (väh. 60 osp suoritettuna). Lisäksi aiempi työkokemus vammautuneiden henkilöiden parissa toimimisesta katsotaan eduksi. On mahtavaa jos sinulta löytyy jo lääkeluvat valmiina ja voimassa olevina, mutta tarvittaessa ne voi suorittaa myös kohteessa, etenkin jos työllistyt pidempään sijaisuuteen tai vakituiseksi. Kaikista tärkeintä on iloinen asenne ja halu oppia uutta. Apua saa aina omalta tiimiltä ja esimieheltä! 

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle vakityön tai joustavan sijaisuuden kohteessa, jossa pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Työnkuva on monipuolinen ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi ja vaikuttamaan työaikoihisi. Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen. Huumorintajuiset työkaverisi sekä kohteen esimies ovat tukenasi koko työsuhteesi ajan meidän MediPowerin HR-tiimin lisäksi.

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tiimimme on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä roolista, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme tämän lähihoitajan sijaisuuden heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 0447400024

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus