Lähihoitajan vakityö, Länsi-Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 21.8.2022

Lähihoitaja! Oletko viettänyt kesäsi keikkaillen ja nyt haaveilet vakituisesta työstä sitoutuneen työyhteisön jäsenenä? Kiinnostaako ikäihmisten parissa työskentely, hyvien kulkuyhteyksien varrella?  Helsingin Haagan Alppiruusupuiston välittömästä läheisyydestä löytyy kaikki nämä edellä mainitut, lue lisää alta!

Työn kuvaus:

Kohde on viehättävä, ikäihmisille suunnattu palvelutalo, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1971 lähtien. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien, palveluiden sekä ulkoilumaastojen läheisyydessä. Palvelutalossa on 37 yksiötä ja 9 kaksiota, sekä kaksi eri ryhmäkotia. Toinen ryhmäkoti tarjoaa tehostettua palveluasumista fyysisesti huonokuntoisille asukkaille ja toinen on hoitokoti muistisairaille asukkaille.

Vakituista hoitajaa etsitään nyt palveluasumisen puolelle, 14-paikkaiseen viihtyisään ja kodikkaaseen yksikköön.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa perushoidolliset tehtävät, omahoitajuus, omais- ja sidosryhmäyhteistyö sekä lääkehoito, joten voimassa olevat lääkeluvat edellytetään tehtävään valitulta henkilöltä. Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Samalla vastaat arjen mielekkyydestä sekä virikkeiden tarjonnasta. Työtä tehdään yhdessä muun tiimin kanssa.

Toivomme:

Olet soveltuva tähän työhön, mikäli olet suorittanut lähihoitajan opinnoistasi 2/3, eli 120 opintopistettä, tai sinulla on jo Valviran laillistama lähihoitajan tutkinto. Lisäksi LOVet tulisi olla ajan tasalla. Tärkeää on myös, että viihdyt ikäihmisten parissa työskennellen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, tartut toimeen, olet ymmärtäväinen ja oma-aloitteinen.

Tarjoamme:

Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen omille kirjoilla, mutta myös me MediPowerilla olemme tavoitettavissasi vuoden jokaisena päivänä. MediPowerin tiimi haastattelee sinut, jonka jälkeen pääset haastatteluun asiakasyrityksellemme. Luemme hakemuksia joka arkipäivä, joten laitathan hakemusta tulemaan, niin olemme sinuun yhteydessä.

Asiakasyritys tarjoaa tiiviin, osaavan työyhteisön, josta mukavia hetkiä ei puutu. Työpaikalle on erinomaiset julkiset kulkuyhteydet, ilmainen pysäköinti sekä edullinen työpaikkaruokailu. Omaan työvuorosuunnitteluun pääsee osallistumaan ja näin pyritään sovittamaan työ ja henkilökohtainen elämä yhteen, jotta arki olisi mahdollisimman mielekästä ja sujuvaa. Työn ulkopuoliseen aikaan ja virkistäytymiseen työnantaja tarjoaa koeajan jälkeen e-passin (n. 300 €/v.) työpaikkaetuna.

Lisätiedot: 

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus