Lähihoitajan vakityö, Kerava

Kokoaikainen

Kerava

Haku päättyy 30.6.2024

Lähihoitaja, etsitkö uutta pitkäaikaista työtä Keravalta? Etsimme nyt lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen neurologisesti vammautuneiden ryhmäkotiin Keravan keskustan tuntumaan.

 

Työnkuvaus:

Kohde on neurologisesti vammautuneiden 13 paikkainen ryhmäkoti. Yksikkö sijaitsee Keravan keskustassa n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Keravan rautatieasemalta. Lähihoitajan työnkuvaan kohteessa kuuluu perushoivan lisäksi asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa, lääkehoitoa, asiakaslähtöistä ohjausta ja arjen tukemista, sekä osallistumista asiakkaiden kuntoutukseen ja aktiviteetteihin. Työhön kuuluu myös raportointia ja yhteistyötä moniammatillisen tiimin kanssa. 

Kyseessä on 2-vuorotyö ja tarjolla on täydet työtunnit. Työn aloitus 17.6. (tai sopimuksen mukaan). Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Toivomme:

Sinun tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija (120osp). Sinulla tulisi olla myös voimassa olevat lääkeluvat (LOVe LOP ja PKV). Aiempi työkokemus ikäihmisten tai vammaisten parista katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja osaamista työskennellä kuntouttavalla työotteella.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä sinun tulee esittää rikosrekisteriote. (Laki ikäihmisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 505/2002.)

Tarjoamme:

Kohde tarjoaa sinulle innostavan ja lämpimän työyhteisön, jossa työtä tehdään sydämellä. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G21-palkkaus (2394,48-2703,48e). Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille, joten saat käyttöösi vakituisen henkilökunnan etuudet. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-Trainee Saara Jauhiainen

saara.jauhiainen@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 104530459

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus