Lähihoitajan vakityö Järvenpäässä

Kokoaikainen

Järvenpää

Haku päättyy 16.10.2022

Lähihoitaja! Nyt olisi tarjolla mahtava vakituinen työpaikka Järvenpäässä.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen hyvien yhteyksien päässä Järvenpään Kinnarissa sijaitsevaan moderniin vammaisille suunnattuun palveluasumisyksikköön.

Työnkuvaus:

Kohde on täysin uusi ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Uudet viihtyisät ja toimivat tilat on suunniteltu nykyaikaista palveluasumista varten. Yksikköön on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä, ja työntekijöiden autoille on varattu parkkitilaa pihasta. 

Kohteessa on yhteensä 32 asuntoa ja tällä hetkellä siellä on 20 asukasta. Asukkaat ovat fyysisesti vammaisia, kehitysvammaisia tai muun vamman tai sairauden vuoksi apua tarvitsevia ihmisiä. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla. Toiminta on yhteisöllistä, mikä luo osaltaan lämmintä ilmapiiriä taloon. Hoitotyö on kohteessa monipuolista ja ihmisläheistä sekä työtä ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma. Osaamisesi tulee olemaan laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja myös asiakkaiden viriketoiminnan järjestämisessä.

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Työllistyessäsi suoraan asiakkaallemme saatkin käyttöösi myös työnantajakohtaiset työsuhde-edut. Kohteessa pääset osaksi työyhteisöä, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki. Uudessa yksikössä pystyt myös aidosti vaikuttamaan siihen, millaiseksi työkulttuuri ja yhteisö henki muodostuvat.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan ammattitutkintoa ja Valviran laillistusta. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa ne voi suorittaa myös kohteessa. Kaikista tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, vahvat vuorovaikutustaidot sekä aito kiinnostus vammaistyötä kohtaan.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit lähettää hakemuksesi myös WhatsAppin kautta numeroon 040 626 2839. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. 

Lisätiedot:

HR-trainee Laura Tajas

p. 040 626 2839

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus