Lähihoitajan vakityö ja sijaisuus, Kemiönsaari

Kokoaikainen

Kemiönsaari

Haku päättyy 26.6.2022

Lähihoitaja! Innostaisiko sinua uudet tuulet työrintamalla? Haemme nyt kauniiseen Kemiönsaareen lähihoitajia sijaisuuteen. Aloitus on sopimuksen mukaan kesän 2022 aikana ja sijaisuuden kesto olisi ainakin vuoden 2022 loppuun saakka.

Työnkuvaus:

Etsimme tällä hetkellä lähihoitajaa ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikköön.

Lähihoitajan tehtäviin kohteissa kuuluu ikäihmisten turvallisen ja mielekkään arjen tukeminen. Avainasemassa on erityisesti perushoivan laadukas toteuttaminen ja työarkeesi kuuluukin niin hygieniasta huolehtimista, ruokailutuksia, kuntoutusta kuin myös viriketoimintaa. Lähihoidon ammattilaisena otat huomioon asukkaiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja edistät sitä omalla työpanoksellasi. Työhösi kuuluu olennaisesti myös moniammatillinen yhteistyö sekä kanssakäynti asukkaan omaisten suuntaan. Mikäli sinulla on lääkeluvat, niin pääset tekemään myös lääkehoitoa. 

Työ on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, myös 2-vuorotyö on neuvoteltavissa.

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan ammattitutkintoa sekä Valviran nimikelaillistusta. Toivomme työntekijältä ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta, sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Tässä työssä pääset toimimaan osana ammattimaista tiimiä, joka työskentelee lempeällä otteella. Työtehtävässä vaaditaan vähintään hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä ja vähintään tyydyttävät taidot toisessa (suomi ja ruotsi). Sinulla tulisi olla myös ajantasainen rokotussuoja. 

Tarjoamme:

Lähihoitajana Kemiönsaaressa pääset osaksi tiivistä ja lämminhenkistä terveydenhuollon työyhteisöä. Pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä ja ympäristössä, jossa työtäsi arvostetaan. Aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään huolella kohteeseen ja asiakaskuntaan. Saat käyttöösi myös työkohteen työsuhde-edut kuten E-passin ja Eazybreak-lounasedun. Työpaikan lähellä on hyvät ja ilmaiset pysäköintimahdollisuudet. Alueella on myös edulliset asumiskustannukset, ja työkohde auttaa sinua myös asunnon löytämisessä. Pääset osaksi innokasta ja tiivistä työyhteisöä, sekä saat päiviisi monipuolisia työtehtäviä. Palkkaus on KVTES mukaan.

Tehostetussa palveluasumisen yksikössä työskentelet kotoisassa työympäristössä työtäsi tukevien kollegojen kanssa. Et työskentele koskaan yksin, sillä tukenasi on aina koulutettua hoitohenkilöstöä, joka tarjoaa tarvittavaa ohjausta. Arvostamme erityisesti joustavaa ja palvelulähtöistä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Saat mielellään tuoda esiin myös omia ideoitasi.MediPowerin tiimi tukee sinua koko rekrytointiprosessin ajan, ja järjestämme alkuvaiheen haastattelut helposti ja nopeasti etäyhteydellä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä! 

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Josefiina Kuusiniemi

p. 040 626 2876

josefiina.kuusiniemi@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus