Lähihoitajan vakityö Helsingin Pitäjänmäessä

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 26.6.2022

Onko etsinnässäsi pitkäaikainen työ vammaispuolen asiakkaiden parissa? Arvostatko hyviä kulkuyhteyksiä sekä moderneja hyvin suunniteltuja työskentelytiloja? Haemme nyt Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevaan vuonna 2020 avattuun asumispalveluyksikköön lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen -tai halutessasi sijasuuteen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan. 

Työnkuvaus:

Kohde sijaitsee keskeisellä paikalla Pitäjänmäen aseman sekä hyvien palveluiden läheisyydessä, kuitenkin rauhallisella alueella vehreän puiston vieressä. Yksikkö tarjoaa asumispalveluita kehitysvammaisille ja fyysisesti vammaisille ihmisille. 

Työ pitää sisällään ohjaustyötä, lääkehoitoa, perushoitoa, asiakkaiden avustamista päivittäisissä toimissa sekä yleistä arjen sujuvuuden turvaamista ja omatoimisuuden tukemista. Viriketoiminta, ulkoilu ja yhdessä tekeminen ovat iso osa kohteen arkea. Pääsetkin tässä työssä suunnittelemaan ja toteuttamaan halutessasi erilaisia aktiviteetteja asukkaiden arjen piristykseksi. Kokoaikaisen työn sijaan myös mahdollista työskennellä osa-aikatyössä sekä oman valintasi mukaan tehdä 2- tai 3-vuorotyötä. Myös pelkkä yötyö mahdollista.

Hakijalla tulisi olla lähihoitajan koulutus, tai opinnoista vähintään 120 osp. suoritettuna. Voimassa olevat lääkeluvat ja aiempi työskentely kehitysvammaisten parissa katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole pakollisia! Saat paikalla perehdytyksen ja tärkeintä on avoin sekä reipas asenne.

Tarjoamme:

Tämä työ tarjoaa sinulle mukavat, monipuoliset viikot mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Pääset tekemään erittäin merkityksellistä työtä tukien ja mahdollistaen kohteen asukkaiden omatoimista, onnellista arkea! Saat kattavan perehdytyksen, työsuhde-etuja sekä osaavan, ammatillisen ja huumorintajuisen tiimin sekä esimiehen tuen. Yksikkö myös tarjoaa mahdollisuuden osallistua itse omien työvuorojen suunnitteluun ja tekemään työskentelyajoista juuri sinulle mieleisiä!

Tulet työllistymään asiakasyrityksen omille kirjoille, mutta MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin ajan ja haastattelu meillä järjestetään turvallisesti etänä.

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen aleksandra.jounila@medipower.fi. Voit kertoa itsestäsi, osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus