Lähihoitajan vakityö, Arabianranta Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 25.2.2024

Lähihoitaja! Onko haaveissasi pitkäaikainen työsuhde, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella? Haluatko työskennellä monipuolisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa, jotta voit kehittää ammattitaitoasi? Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Helsingin Arabianrannassa sijaitsevan palvelutalon työtiimiin, jossa on tarjoalla vakituinen työsuhde juuri sinulle!

Voit aloittaa työssä milloin tahansa, jotta se sopii parhaiten omaan aikatauluusi. Tässä työkohteessa sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti ja työnantaja tukee pitkäjänteistä työskentelyä. Bonuksena työantaja tarjoaa 1000 euron bonuksen, kun olet työskennellyt 6 kuukautta ja työsuhde jatkuu edelleen. Tämä edellyttää, että teet sopimuksen vähintään vuodeksi tai toistaiseksi.

MediPower hoitaa rekrytointiprosessin puolestasi, joten älä epäröi hakea jo tänään ja aloita uusi ja kestävä ura kanssamme!

Työnkuvaus:

Työkohde on vammaisille neurologista sairautta sairastaville aikuisille suunnattu palvelutalo, joka tarjoaa asukkailleen tehostettua palveluasumista. Kohteen jokaiselle asukkaalle halutaan tarjota sekä turvallinen että samalla myöskin viihtyisä koti, joten pääsetkin jo heti alusta alkaen vaikuttamaan asukkaiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin.

Lähihoitajan työtehtävät pitävät sisällään mm. lääkehoitoa, haavanhoitoa sekä avanteiden hoitoa. Kohteen asukkaista moni on pyörätuolissa, joten myös avustaminen arjen askareissa ja perusasioissa kuten peseytymisessä, pukeutumisessa sekä kaikenlaisissa siirtymisissä on osa työtä. Asukkaat ovat kuitenkin aktiivisia liikkumaan, joten samalla pääset itsekin nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta hyvissä puitteissa.

Työ on 2-vuorotyötä (aamua ja iltaa). Vuorot sijoittuvat koko viikon akselille ma-su, mutta vuorosuunnittelussa huomioidaan työntekijöiden toiveita.

Toivomme:

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikesuojaa. Jos sinulla on jo lääkeluvat, se on ehdottomasti plussaa, mutta älä huoli, ne voi myös suorittaa työn aloituksen yhteydessä. Hyvä suomen kielen taito on tässä tehtävässä erittäin tärkeää, ja toivomme myös kiinnostusta vammaistyöhön ja neurologisiin sairauksiin. Mutta yleisesti ottaen, tärkeintä on, että olet valmis tarttumaan työhön innolla ja positiivisella asenteella! Lisäksi muistathan, että tämä työ edellyttää tartuntalain mukaista rokotussuojaa.

Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tätä edellytetään tehtävään valitulta.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työn viihtyisässä ja modernissa palvelutalossa. Kohteessa panostetaan siihen, että käytössä on uusinta teknologiaa sekä parhaimmat apuvälineet. Tässä työkohteessa pääset todella kehittämään itseäsi hoitajana hyvissä puitteissa, ja suunnittelemaan aktiivisesti omaa työtäsi. Hyvä työporukka ja mielenkiintoiset tehtävät takaavat sinulle mukavan ja merkityksellisen työn! Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen. Jos sinulla ei ole lääkeluvat voimassa, pääset suorittamaan ne työkohteessa aloituksen yhteydessä. Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G20-palkkaus (2437,85-2649,78e/kk).

Työllistyt asiakaskohteen omille kirjoille. Sinulla on kuitenkin koko rekrytointiprosessin ajan tukenasi innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla helposti kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

HUOM! Asiakaskohteemme eli tuleva työnantajasi maksaa sinulle 1000e bonuksen, kun työsuhdetta on kulunut 6kk ja työt jatkuvat edelleen (edellyttää sen, että sopimus tehdään vähintään vuodeksi tai toistaiseksi).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana.

Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 72890388

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus