Lähihoitajan vakityö & 2-6 kk sijaisuus, Espoo

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 29.5.2022

Meillä on nyt avoimena lähihoitajan vakituinen työ sekä 2-6 kuukauden sijaisuus Espoon Tapiolassa sijaitsevassa modernissa, mutta kotoisassa ikäihmisten hoivakodissa. Kohde tukee optimaalisesti hoitotyötä ja ympärilläsi on lämminhenkinen työtiimi, jonka kanssa jaat arjen onnistumiset. Etsimme avoinna oleviin rooleihin joko valmistunutta lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa. Työn aloitus ja sijaisuuden keston ovat joustavasti neuvoteltavissa. Kurkkaa siis alta lisätiedot ja hae!

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Tapiolassa sijaitseva neljä ryhmäkotia käsittävä ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Työnkuvaan kuuluvat lähihoitajan perustehtävät kuten asiakkaiden yksilöllisen arjen ja hyvinvoinnin tukeminen, perushoidolliset tehtävät, viriketoiminnan suunnittelu sekä toteutus. Työssäsi myös asiakkaan sosiaalisten tarpeiden täyttyminen sekä turvallisen ja mielekkään hoitokokemuksen luominen ovat olennaisessa roolissa. Kyseessä on täysituntinen 2- tai 3-vuorotyö, työntekijän toiveen mukaan ja työvuoroja sinulle on tarjolla välittömästi. Kohteessa työskentelee lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, hoiva-avustajia ja fysioterapeutti.

Arvostamme:

Voit olla jo valmistunut lähihoitajan tai loppuvaiheen lähihoidon opiskelija. Työtehtävissä tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia, jotka voit tarpeen vaatiessa suorittaa aloituksen yhteydessä. Olisi mahtavaa, jos työkokemusta olisi kertynyt jo ennestään muistisairaiden kohtaamisesta, mutta tärkeintä on kuitenkin avoin ja aktiivinen asenne työntekoon, älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme sinulle:

Tulevalla työnantajalla pääset osaksi moniammatillista työtiimiä, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan aloituksesi yhteydessä. Ammatillista kehittymistäsi tuetaan ja pääsetkin rakentamaan urapolkua uuden työnantajasi johdolla. Työsuhde-etuihin tässä kohteessa kuuluu muun muassa kattava työterveyshuolto, Smartum liikunta- ja kulttuuriedut, joustava työvuorosuunnittelu sekä työpaikan erityiset vuosittaiset palkitsemismuodot. Lisää eduista kuulet haastattelussa ja kohdeyrityksessä. Työn aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen työhön. MediPowerin tiimi on tukenasi koko prosessin ajan. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuudesta, niin työsi alkavat MediPowerin kautta esitäthän toiveesi sijaisuuden keston ja palkkauksen suhteen! Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

 

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus