Lähihoitajan tai -opiskelijan kesätyö, Harjavalta

Kokoaikainen

Harjavalta

Haku päättyy 29.5.2022

Etsitkö joustavaa kesätyötä, jossa saat itse päättää vuorot, joita teet? Haemme nyt asiakaskohteeseemme Harjavaltaan lähihoitajaa tai sosiaali- ja terveysalan opiskelijaa kesäsijaisuuteen joko täysituntisesti tai osa-aikaisesti! Vaihtoehtoisesti myös keikkatyöstä kiinnostuneet ovat tervetulleita yksikköön!

Työn aloitus on sopimukseen mukaan keväällä tai kesällä 2022. Yksikössä on tarvetta kesätyöntekijälle elokuun loppuun saakka. Sijaisuuden kokonaiskesto ja työvuorot on sovittavissa. Peruspalkkaus sop. mukaan 14-16€/h (+ päälle lomakorvaus ja vuorolisät).

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on Harjavallassa sijaitseva palvelukoti, joka on suunnattu ikääntyneille henkilöille. Kohteessa on neljä eri ryhmäkotia, joissa jokaisessa on noin 20 asukaspaikkaa. Osa ryhmäkodeista on suunnattu erityisesti muistisairaille. Kaikilla asukkailla on omat 22-30m2 kokoiset kodionomaiset huoneet. Lisäksi yksiköstä löytyy yhteiset tilat ja sauna, jossa vietetään yhdessä aikaa seurustelun, ruokailun ja erilaisen virike-tekemisen parissa. 

Lähihoitajan arkeen kuuluu kohteessa perushoidollinen työ ja asukkaiden sujuvan sekä laadukkaan arjen edesauttaminen, ja yhdessäolo. Tarjolla on ilta- ja aamuvuoroja elokuun 2022 loppuun sakka. Saat itse päättää vuorot, mitä haluat tehdä. Voit työskennellä täysillä tunneilla, osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti. 

Toivomme:

Toivomme, että olet joko valmistunut lähihoitaja tai alan opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 60 osaamispistettä. (Voit olla myös sairaanhoitaja, sosionomi, geronomi tai alan opiskelija, mutta työ on lähihoitajan työtä). Tässä työssä ollaan paljon sosiaalisessa kontaktissa sekä asukkaiden kuin myös muun henkilökunnan jäsenten kanssa, joten arvostamme vuorovaikutustaitoja! Kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Suoja koronavirusta vastaan vaaditaan.

Tarjoamme:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa näppärän ja joustavan sijaisuuden, tai keikkatyön viihtyisässä hoivakodissa. MediPowerilla on reilu peruspalkkaus (sop. mukaan 14-16€/h, päälle lomakorvaus ja vuorolisät), ja maksamme sinulle palkan työstäsi nopeasti, sillä meillä on palkanmaksupäivät aina 2 viikon välein. Kivat työtehtävät ja hyvänhenkinen porukka luovat tästä sinulle mukavan kesäsijaisuuden! MediPowerilla sinua on aina vastassa lämminhenkinen HR-tiimimme, jotka saat helposti kiinni vaikka WhatsApp-viestillä viikon jokaisena päivänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, jätäthän helpon pikahakemuksen sivuiltamme. Sinun ei tarvitse jättää kuin nimesi ja yhteystietosi. Täytämme sijaisuuden heti, kun sopiva hoitaja löytyy. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus