Lähihoitajan syyssijaisuus, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 16.10.2022

Lähihoitaja! Kun kesän jälkeen laittelet hellehatut takaisin kaappiin ja tyhjennät rantapallosta ilmat, tuleeko mieleesi ajatus, että mitäs sitten? Lomat on nautittu ja olisi taas aika palata sorvin ääreen, mutta kalenteri ammottaa tyhjyyttään. Eipä hätää, sillä meillä on tarjolla lähihoitajan joustava sijaisuus ajalle 7.11.-31.12. Myös lyhyempi sijaisuus on mahdollinen! 

Palkkaus valmistuneille Valviran laillistamille hoitajille 16,50€/h ja opiskelijoille 16,00€/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Työn kuvaus: 

Työkohteet ovat ikäihmisten hoivakoteja, joissa työtä tehdään 2-vuorotyössä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin. Työ on luonteeltaan perushoidollista ja arkea tukevaa. Asukkaat ovat ikäihmisiä, jotka eivät kykene asumaan omassa kodissaan kotihoidon ja muiden kotona asumista tukevien palvelujen turvin. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. 

Yksi työkohteista on Lapinniemessä sijaitsevan vanhainkodin 20-paikkainen pitkäaikais- tai lyhytaikaisosasto. Saat itse päättää, kumpaan osastoista haluat työllistyä. Pitkäaikaistyön osasto on rauhallisempaa, ja lyhytaikaisosaston työ taas vaihtelevampaa ja hektisempää. Työtä tehdään 2-vuorotyössä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin, mutta pääset vaikuttamaan vahvasti työvuoroihisi. Osastoiden asukkaat ovat ikäihmisiä. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. 

Toivomme:

Toivomme että olet Valviran laillistama lähihoitaja tai opiskelija (yli 60 osp ja HYTE -opintojakso suoritettuna) jolla on voimassa olevat lääkeluvat. Jos lääkelupasi ovat vanhentuneet, ne on mahdollista suorittaa työkohteessa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta kiinnostunut ja motivoitunut asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle kokemusvuosiisi perustuen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä helppo pikahakemus sivuillamme jo tänään! Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

p. 044 716 4779

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus