Lähihoitajan sijaisuus, vammaispalvelut, Jyväskylä

Kokoaikainen

Jyväskylä

Haku päättyy 12.12.2021

Oletko lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija etsimässä loppuvuodelle sijaisuutta, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena vammaispalvelujen parissa, aivan Jyväskylän keskustan tuntumassa? Haluaisitko myös saada tästä tärkeästä työstä hyvän korvauksen? Etsimme nyt Jyväskylään kahta lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa sijaisuuteen alkaen heti -31.12.2021 saakka. 

Työnkuvaus:

Tässä yksikössä tarjotaan tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille, ympäri vuorokauden. Sijainti on mitä parhain, saatavilla on niin keskustan kulttuurielämää kuin esteettömät ulkoilumaastot järvimaisemissa. Asukkaita on 21, joista suurin osa liikkuu apuvälineen avulla.

Tähän sijaisuuteen etsitään lääkeluvallista lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa, joka pystyy sitoutumaan kokoaikaisesti 31.12.2021 asti. Myös jatkosta on mahdollista sopia tämän jälkeen. Työ pitää sisällään perushoidon lisäksi lääkehoitoa, viriketoimintaa, sosiaalisen kontaktin tarjoamista asukkaille sekä apuvälinetyöskentelyä. Työ on melko itsenäistä, mutta saatavilla on aina osaavan tiimin tuki. Työ on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä, mahdollisuus kuitenkin neuvotella vuorotyöhön liittyvistä omista toiveista.

Hakijalta toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palvelutalojen laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä toteuttavia superhoitajia! Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Kiinnostus vammaispalveluja kohtaan on iso plussa. Tämä työ edellyttää voimassa olevia lääkelupia sekä 2- tai 3-vuorotyöhön sitoutumista.

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja sopivan pituisessa sijaisuudessa hyvällä paikalla sijaitsevassa yksikössä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä sijaisuudesta, jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Vastaavasti voit jättää hakemuksesi helposti vaikkapa WhatsAppissa tai sähköpostilla. Käsittelemme hakemuksia aina arkipäivisin. Voit kertoa hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus