Lähihoitajan sijaisuus, terveyskeskussairaala

Kokoaikainen

Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila, Sipoo

Haku päättyy 28.7.2024

Lähihoitaja! Etsitkö uusia työmahdollisuuksia Itä-Uudenmaan alueelta? Lue alla oleva ilmoitus ja jätä meille hakemus!

Etsimme nyt lähihoitajia sijaisuuksiin Itä-Uudellamaalla sijaitseviin terveyskeskussairaaloihin!

Työnkuvaus:

Meidän kautta voit työllistyä lähihoitajan työtehtäviin terveyskeskuksien osastoilla sijaisuuksien kautta. Pääset itse valitsemaan sinulle mieluisan sijaisuuden sen keston ja työkohteen perusteella.

Lähihoitajan keskeisiin työtehtäviin kuuluu potilaan ohjaus, neuvonta, motivointi, avustaminen ja tukeminen, osallistuminen hoitotyön suunnitteluun, toteutukseen, hoidontarpeen arviointiin ja hoidon vaikuttavuuden seurantaan. Lisäksi lähihoitajan tehtävänkenttään kuuluu hoitotyön diagnoosien teko ja tarkkailutehtävät, nopeasti muuttuvien tilanteiden hallinta, hoitotoimenpiteiden ja tutkimusten tekeminen sekä kotiutukseen liittyvät toimenpiteet.
Saattohoidossa ja palliatiivisessa hoidossa lähihoitaja vastaa sen laadukkaasta totetutuksesta.

Toivomme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä palveluyksiköiden laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja reipas hoitoalan ammattilainen!

Työnkuva edellyttää:

  • Lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Kotihoidon työhön B-ajokortti
  • Lääkeluvat (LOVe, LOP & PKV)
  • Tartuntatautilain (48 §) mukainen rokotussuoja

Tarjoamme:

Eri pituiset sijaisuudet tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä juuri omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla.

  • Sijaisuuden kesto (1-6kk tyypillisesti) ja työtuntimäärä sovitaan joustavasti sinun käytettävyytesi mukaan. 
  • MediPowerin kautta tehdyissä sijaisuuksissa yksikkökohtaiset palkkatarjoukset asettuvat 14-18 e/h välille, riippuen kohteesta. Tähän lisäksi tulee työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät ja 9 % lomakorvaus.

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Haastattelut järjestämme helposti etänä. Ottamalla meihin yhteyden pääset aloittamaan joustavat keikkatyöt kauttamme hyvinkin pikaisesti!

Hakeminen: 

Jätä meille pikahakemus näppärän linkin kautta ja otamme sinuun yhteyttä sopivien työtarjousten kanssa! Työnteon aloittaminen on sinulle helppoa ja vaivatonta ja haastattelut järjestetään prosessin edetessä etänä. Hakemuksessa voit kertoa hieman itsestäsi ja aiemmasta kokemuksestasi. 

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 107435877

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus