Lähihoitajan sijaisuus, Tampere

Kokoaikainen

Tampere

Haku päättyy 5.2.2023

Lähihoitaja tai alan opiskelija! Haemme nyt lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa kokoaikaiseen sijaisuuteen Tampereelle ajalle 9.2.2023-12.3.2023 ja mahdollisesti vielä siitä jatkuen. 

Palkkaus valmistuneille 16,50e/h ja opiskelijoille 16,00e/h (+9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät päälle).

Työn kuvaus: 

Työkohde on Lapinniemessä sijaitsevan vanhainkodin lyhytaikaisosasto. Lyhytaikaisosaston työ on vaihtelevaa ja hektistä. Työtä tehdään 2-vuorotyössä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin, mutta pääset vaikuttamaan vahvasti työvuoroihisi. Osastoiden asukkaat ovat ikäihmisiä. Hoito perustuu yhdessä asukkaan kanssa laadittuun yksilölliseen palvelu- ja hoitosuunnitelmaan. Työnkuvaan kuuluu myös olennaisena osana puhelimella sekä tietokoneella suoritettavia työtehtäviä.

Toivomme:

Toivomme että olet Valviran laillistama lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija (yli 120 osp suoritettuna), jolla on voimassa olevat lääkeluvat. Aikaisempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä katstotaan eduksi, mutta kiinnostunut ja motivoitunut ote työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee! Arvostamme iloista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä heittäytyä äkillisiin tilanteisiin ja hoitamaan asiakkaiden asioita eri toimijoiden kanssa. 

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä helppo pikahakemus sivuillamme jo tänään! Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus