Lähihoitajan sijaisuus tai vakityö, Jätkäsaari

Kokoaikainen

Helsinki

Haku päättyy 23.1.2022

Oletko lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija, jolle liikuntavammaisten ja vammautuneiden arjen tukeminen on lähellä sydäntä! Etsimme asiakkaallemme Helsingin Jätkäsaareen vammaistyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen tai työntekijän toiveen mukaan 2-6 kuukauden pituiseen sijaisuuteen. Halutessasi voit myös hakeutua jatkamaan kohteessa sijaisuuden päätyttyä. Tässä työkohteessa asiakastyötä ohjaa aito välittäminen ja ammatillinen kuntouttava ote, josta sinulla voi olla jo ennestään kokemusta, tai olisit valmis oppimaan lisää. Työn aloitus on joustavasti sovittavissa toiveidesi mukaan ja työvuoroja onkin tarjolla välittömäsi.

Työnkuvaus:

Kohde on 20 asunnon palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista liikuntavammaisille ja vammautuneille henkilöille. Hoitotilat on suunniteltu tukemaan optimaalista erityistuettua arkea, jolloin myös hoitotyö sujuu sulavasti. Lähihoitajan roolissa tulet työskentelemään monipuolisissa hoidollisissa ja ohjauksellisissa tehtävissä osana joustavaa työyhteisöä. Kohteen jokainen hoitaja työskentelee ylläpitääkseen ja vahvistaakseen asiakkaan hyvinvointia ja toimintakykyä. Sinun arkityösi tulisikin olemaan toiminnallista ja täynnä merkityksellisiä kohtaamisia. Kyseessä on 3-vuorotyö koko viikon akselilla, mutta myös yöpainotus on mahdollinen!

Toivomme:

Hakijan tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija. Lisäksi opintosuuntaus tai aiempi työkokemus vammaistyöstä/kuntoutustyöstä on iso etu, mutta ei pakollista. Tässä roolissa tärkeintä on halu oppia uutta sekä toimeen tarttuva asenne työhön. Sijaisuutesi aikana tukenasi on ammattitaitoinen tiimi ja mukava esimies. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Tämä työrooli tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä vammaistyön ammattilaisena. Tulet työskentelmään osana lämminhenkistä tiimiä, joka perehdyttää sinut työnaloituksen yhteydessä asiakaskuntaan ja tuleviin tehtäviisi. Mikäli sinulta löytyy innovatiivinen työote niin voit vaikuttaa oman työn järjestämiseen sekä kehittää arkitoimintaa asiakkaan edun mukaisesti. 

Vakituisessa työsuhteessa työllistyt suoraan asiakaskohteen kirjoille ja saat käyttöösi välittömästi myös työsuhde-edut. Sijaisuuteen työllistytään MediPowerin kautta ja mikäli viihdyt kohteessa on jatkosta mahdollista neuvotella työkohteen kanssa. Meillä MediPowerilla vastassasi on aina innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat helposti kiinni mieltäsi askarruttavissa asioissa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

 

Pikahaku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus