Lähihoitajan sijaisuus tai kesätyö, Mäntyharju

Kokoaikainen

Mäntyharju

Haku päättyy 4.6.2023

Lähihoitaja! Onko sinulla hakusessa mielenkiintoinen sijaisuus tälle keväälle, tai mahdollisesti koko kesälle? Haemme nyt lähihoitajaa ainakin 3 viikon kesäsijaisuuteen Mäntyharjulla sijaitsevaan hoivakotiin alkaen. Vuoroja on tarjolla välittömästi ja työtä saattaa myös olla mahdollisuus jatkaa koko kesän 2023 yli. 

Tarjoamme sijaisuuteen kilpailukykyisen 18,00e/h palkkauksen (päälle tulee myös 9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). Lisäksi työmatkojesi (koti-työpaikka-koti) kilometrit korvataan sinulle (0,53e/km).

Työnkuvaus:

Kyseessä on 32 asukaspaikkaa käsittävä ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille tarjoava palvelukoti Mäntyharjulla. Tehostetun palveluasumisen ohella kohde tarjoaa myös lyhytaikaista asumispalvelua.

Lähihoitajan työhön kuuluu pääasiassa perushoito, lääkehoito ja viriketoiminnan tehtävät. Hoivakodin toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Kohteen asukkaita kannustetaan osallistumaan erilaisiin hoivakodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Arkeen kuuluu mm. bingon peluu, yhteislaulutuokiot, jumppahetket ja mukavat juhlat.

Edellytämme: 

Sinun tulisi valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja. Lisäksi sinulta tulisi löytyä valmiina Eloisan vaatimat lääkeluvat tai olla valmis suorittamaan ne ennen työn aloitusta tai työn aloituksen yhteydessä, sillä lääkehoito on oleellinen osa työtä. Aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta aito kiinnostus kyseisiin tehtäviin on tärkeintä!

Tarjoamme: 

Tehtävä antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja toisia kunnioittavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin kanssa!

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja tarjoamme tehtävään palkkauksen 18,00 e/h (+ päälle 9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). Lisäksi työmatkojesi (koti-työpaikka-koti) kilometrit korvataan sinulle (0,53e/km). MediPowerilla olemme tukenasi viikon jokaisena päivänä ja saat meidät helposti kiinni vaikka WhatsApp-viestillä. Palkan työstäsi maksamme 2 viikon välein joka toinen perjantai, joten sitäkään ei tarvitse turhaan odotella!

Hakeminen: 

Jos koet, että viihtyisit tässä työssä ja olisit juuri se ammattilainen, jota etsimme, jätä hakemus jo tänään helpon pikahaun kautta! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot: 

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus