Lähihoitajan sijaisuus, Sodankylä

Kokoaikainen

Sodankylä

Haku päättyy 1.10.2023

Lähihoitaja! Onko sinulla hakusessa sijaisuus alkusyksyyn 2023? Haemme nyt lääkeluvallista lähihoitajaa sijaisuuteen Sodankylässä sijaitsevaan hoivakotiin. Sijaisuuden aloitus on joustavasti sovittavissa ja halutessasi voitkin aloittaa välittömästi. Työtä on tarjolla ainakin 30.9. saakka ja voit halutessasi työskennellä täysituntisesti, mutta myös osa-aikatyö on järjestettävissä. 

Tarjoamme sijaisuuteen valmistuneelle hoitajalle 17,00e/h palkkauksen (päälle tulee myös 9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät).

Työnkuvaus:

Kyseessä on ikäihmisille suunnattu ympärivuorokautinen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tulisit työskentelmään kahdessa eri yksikössä, joista toinen on tehostetun palveluasumisen yksikkö muistisairaille vanhuksille ja toinen on on tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on tarkoitettu keskivaikeaa tai vaikeaa muistisairautta sairastaville vanhuksille. Molemmissa asutaan kodinomaisissa pienryhmäkodeissa. Etäisyyttä näillä kahdella yksiköllä on n. 3km. Tulet saamaan perehdytyksen molempiin yksikköihin ja työtä tehdään molemmissa kohteissa. Päivittäiset työtehtäväsi ovat perushoidon lisäksi lääkehoito. Työ on lähtökohtaisesti 2-vuorotyötä koko viikon akselilla, mutta myös yövuorojen tekeminen onnistuu sovittaessa. 

Edellytämme: 

Sinun tulisi valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja. Lisäksi sinulta tulisi löytyä valmiina lääkelupien tentit – näytöt annetaan sitten työkohteessa sijaisuuden alussa, sillä lääkehoito on oleellinen osa työtä. Aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta aito kiinnostus kyseisiin tehtäviin on tärkeintä!

Tarjoamme: 

Tehtävä antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja toisia kunnioittavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin kanssa!

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja tarjoamme tehtävään palkkauksen 17,00 e/h (+ päälle 9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). MediPowerilla olemme tukenasi viikon jokaisena päivänä ja saat meidät helposti kiinni vaikka WhatsApp-viestillä. Palkan työstäsi maksamme 2 viikon välein joka toinen perjantai, joten sitäkään ei tarvitse turhaan odotella!

Hakeminen: 

Jos koet, että viihtyisit tässä työssä ja olisit juuri se ammattilainen, jota etsimme, jätä hakemus jo tänään helpon pikahaun kautta! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut pidetään näppärästi etänä Teamsin välityksellä. 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus