Lähihoitajan sijaisuus, Sastamala

Kokoaikainen

Sastamala

Haku päättyy 11.12.2022

Lähihoitaja! Nyt olisi tarjolla mahtava työpaikka pienessä ja rauhallisessa tiiviin porukan työyhteisössä Sastamalassa.

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ainakin helmikuun 2023 loppuun asti. Aloittaa voit tässä tehtävässä heti kun sinulle sopii. Tarjolla on kokoaikainen työ, mutta halutessasi voit tehdä kohteeseen myös osa-aikatyötä tai keikkatyötä. 

Palkkaus sijaisuudessa valmistuneelle lähihoitajalle 16e/h ja opiskelijalle 14,50e/h (päälle lomakorvaus ja vuorolisät).

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on moderni, vuonna 2018 avautunut kehitysvammaisten palvelukoti. Kohde tarjoaa asukkailleen tehostettua palveluasumista sekä yksilöllistä tukea arkielämään. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 6 tuetun asumisen paikkaa.

Pääset työskentelemään sekä hoidollisten että ohjauksellisten tehtävien parissa. Tuet tärkeällä työlläsi asukkaiden toimintakykyä ja omatoimisuutta. Kyseessä on vuorotyö ma-su välisenä aikana, mutta sinun toiveesi otetaan huomioon. Voit siis rohkeasti kertoa omista toiveistasi työaikojen suhteen. 

Odotamme:

Odotamme sinulta lähihoitajan koulutusta ja Valviran nimikelaillistusta. Myös loppuvaiheen opiskelijat (vähintään 120 osp suoritettuna) huomioidaan kuitenkin haussa. Toivomme, että sinulta löytyy vuorovaikutustaitoja, ja että vammaistyö on lähellä sydäntäsi! Suoja koronavirusta vastaan vaaditaan.

Tarjoamme:

Tämä työpaikka tarjoaa sinulle turvallisen ja mielekkään työn. Yksikkö on pieni ja rauhallinen, jossa työn saa tehdä kiireettömästi ja asiakkaisiin todella panostaen. Työssä pääset myös kehittämään itseäsi ja omaa osaamistasi. Yksikössä on pysyvä, hyvän yhteishengen omaava vakiporukka töissä. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. Palkkaus sijaisuudessa valmistuneelle lähihoitajalle 16e/h ja opiskelijalle 14,50e/h (päälle lomakorvaus ja vuorolisät).

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme. Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi! Käsittelemme hakemuksia aina arkisin, ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Lisätiedot:

HR-konsultti Vilma Heino

vilma.heino@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus