Lähihoitajan sijaisuus, Rovaniemi

Kokoaikainen

Rovaniemi

Haku päättyy 11.12.2022

Miltä kuulostaisi sijaisuus toiminnallisen hoivatyön parissa, jossa aikaa jää myös kohtaamiselle ja yhteisille hetkille? Haemme nyt lähihoitajaa sijaisuuteen Rovaniemelle. Kyseessä on 26 paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen ryhmäkotiasumisen yksikkö, jossa eletään oman näköistä ja virikkeellistä elämää. Ehkä juuri sinä viihtyisit tässä yksikössä loppuvuoden ja mahdollisesti jopa pidempään! Voit itse esittää toiveen sijaisuuden pituudesta. Toivomme kuitenkin, että voisit työskennellä vähintään 1kk ajan.

Tällä hetkellä haemme lähihoitajaa sijaisuuteen alkaen mahd. pian ja ainakin 8.1.2023 saakka. Sijaisuus voi myös jatkua ja/tai voit tehdä halutessasi lyhyemmän sijaisuuden. Palkkaus valmistuneelle, lääkeluvalliselle lähihoitajalle 17,00e/h (+päälle lomakorvaus ja vuorolisät). Opiskelijat sop. mukaan.

Työnkuvaus:

Kohteen asukaskunta koostuu ikääntyneistä muistisairaista ja asukaspaikkoja on yhteensä 26. Pääset siis nopeasti tutuksi asukaskuntaa ja rutiineihin. Yksikön tilat tukevat optimaalista hoitotyötä ja kohde sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien tuntumassa, joista voitkin arkityössäsi nauttia. 

Lähihoitajan roolissa vastaat perus- ja lääkehoidosta, viriketoiminnasta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Kyseessä on 2-vuorotyö ja tarjolla on täydet työtunnit. 

Palkkaus valmistuneelle, lääkeluvalliselle lähihoitajalle 17,00e/h (+päälle lomakorvaus ja vuorolisät). Opiskelijat sop. mukaan.

Hakijalta edellytämme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai vähintään 90 osp. opinnoistaan suorittanut lähihoitaja-opiskelija tai vaihtoehtoisesti vähintään 60 op suorittanut sairaanhoitaja-opiskelija. Sinulta tulee löytyä myös ajantasainen rokotussuoja. Aiempi työkokemus ikäihmisten parista katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Jos sinulla on voimassa olevat lääkeluvat, niin se on eduksi työnhaussa mutta lääkeluvat voi suorittaa myös kohteessa työnaloituksen yhteydessä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään. Käytössä on lyhyt ja napakka pikahaku mahdollisuus. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi sekä esittää toiveita sekä työn että palkan suhteen. 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Saara, Vilma, Aleksandra, Sanni, Miia, Ellen ja Laura.

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus