Lähihoitajan sijaisuus, Rovaniemi

Kokoaikainen

Rovaniemi

Haku päättyy 30.6.2024

Lähihoitaja! Onko kiikarissasi pidempi sijaisuus, jossa pääset toteuttamaan laadukasta hoivatyötä sekä osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä? Haemme nyt kahta lähihoitajaa sijaisuuteen Rovaniemelle alkaen mahdollisimman pian-4.8.2024 ja 17.7-1.9.2024 välisille ajanjaksoille. Kyseessä on 26-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen ryhmäkotiasumisen yksikkö, jossa eletään omannäköistä ja aktiivista elämää. 

Työnkuvaus:

Kohteen asukaskunta koostuu ikääntyneistä muistisairaista. Yksikön tilat tukevat optimaalista hoitotyötä ja kohde sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien tuntumassa, joista voitkin arkityössäsi nauttia. 

Roolissasi vastaat perus- ja lääkehoidosta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta muistisairaiden tai fyysisesti huonokuntoisten ikäihmisten ryhmäkodissa. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Työ pitää sisällään myös saattohoitotilanteita.

Tarve yksikössä on kahdelle valviran nimikesuojatulle lähihoitajalle tai alan loppuvaiheen opiskelijalle (yli 120 osp). Kyseessä on 2-vuorotyö koko viikon akselilla ja tarjolla on täydet työtunnit. 

Palkkaus sijaisuuden ajalle on valmistuneelle lähihoitajalle 18,53 e/h (sisältää 9% lomakorvauksen). Opiskelijalle palkkaus sovitaan kokemuksen mukaan.

Hakijalta edellytämme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja, jolla on Valviran rekisteröinti. Myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat otetaan huomioon haussa. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan hakuprosessissa eduksi, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työn aloituksen yhteydessä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja itsenäistä työotetta.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään sivujemme kautta. Käytössä on lyhyt ja näppärä pikahaku! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän mahdollisimman nopeasti, joten kannattaa toimia ripeästi! 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Mari, Aleksandra, Sanni, Miia, Jenna, Laura ja Saara.

Lisätietoja sähköpostilla:

HR-konsultti Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 103197756

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus