Lähihoitajan sijaisuus Rovaniemellä

Kokoaikainen

Rovaniemi

Haku päättyy 3.3.2024

Lähihoitaja! Onko kiikarissasi pidempi sijaisuus, jossa pääset toteuttamaan laadukasta hoivatyötä sekä osaksi ammattitaitoista ja mukavaa työyhteisöä? Haemme nyt lähihoitajia sijaisuuteen Rovaniemelle alkaen heti  ja aina 1.9.2024 saakka sekä 25.3.-1.9.2024 saakka. Kyseessä on 26-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautinen ryhmäkotiasumisen yksikkö, jossa eletään omannäköistä ja aktiivista elämää. 

Työnkuvaus:

Kohteen asukaskunta koostuu ikääntyneistä muistisairaista. Yksikön tilat tukevat optimaalista hoitotyötä ja kohde sijaitsee hyvien ulkoilumahdollisuuksien tuntumassa, joista voitkin arkityössäsi nauttia. 

Työsi on talon sisällä tapahtuvaa kotihoitoa ja roolissasi vastaat perus- ja lääkehoidosta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa.

Tarve yksikössä on kahdelle lähihoitajalle tai alan opiskelijalle aikaväleillä: alkaen heti ja kesto 1.9.2024 saakka sekä 25.3.-1.9.2024. Kyseessä on 2-vuorotyö koko viikon akselilla ja tarjolla on täydet työtunnit. 

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen G20.

Hakijalta edellytämme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja, jolla on Valviran rekisteröinti. Myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat otetaan huomioon haussa. Voimassa olevat lääkeluvat katsotaan hakuprosessissa eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja itsenäistä työotetta. Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään sivujemme kautta. Käytössä on lyhyt ja näppärä pikahaku! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi sekä hieman itsestäsi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän mahdollisimman nopeasti, joten kannattaa toimia ripeästi! 

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Vilma, Mari, Aleksandra, Sanni, Miia, Jenna ja Laura.

Lisätietoja sähköpostilla:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 90039465

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus