Lähihoitajan sijaisuus Rovaniemellä

Kokoaikainen

Rovaniemi

Haku päättyy 4.6.2023

Miltä kuulostaisi sijaisuus oman peruna- ja kasvimaan varustamassa mielenterveys- ja päihdekuntoutujien yksikössä, jossa toimintaa ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, yhteisöllisyys, luottamus ja kunnioitus? Mikäli viihdyt kodikkaassa ympäristössä, jossa toteutetaan luontolähtöistä toimintaa ympäri vuoden, voi tämä olla sinun paikkasi!

Haemme nyt lähihoitajia sijaisuuteen Rovaniemelle. Kohde sijaitsee Palojärven rannan välittömässä läheisyydessä. Kyseessä on kokoaikainen sijaisuus alkaen mahdollisimman pian ja kestäen 31.8.2023 saakka.

Työn ja kohteen kuvaus:

Tässä luonnonläheisessä ja kodinomaisessa 27-paikkaisessa yksikössä kasvatetaan vihanneksia ja yrttejä, sekä erilaisia marjapensaita ja raparperia omalla kasvimaalla. Kesäisin asukkaita ja vierailijoita ilahduttavat lampaat ja kanat aitauksissaan ja lähimetsä mahdollistaa marjojen sekä sienien poimintaa syksyisin. 

Lähihoitajan roolissa vastaat perus- ja lääkehoidosta, viriketoiminnasta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Toimintaa ohjaa kuntouttava ja yhteisöllinen psykososiaalinen työote. Kyseessä on 3-vuorotyö koko viikon akselilla ja tarjolla on täydet työtunnit. 

Palkkaus valmistuneelle, lääkeluvalliselle lähihoitajalle 16,00e/h (+päälle lomakorvaus ja vuorolisät). Opiskelijat sopimuksen mukaan.

Hakijalta edellytämme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja tai vähintään 120 osp. opinnoistaan suorittanut lähihoitajaopiskelija tai vaihtoehtoisesti vähintään 60 op suorittanut sairaanhoitajaopiskelija. Aiempi työkokemus mielenterveys- ja päihdetyön parista katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Hakijalla tulee olla voimassa olevat lääkeluvat. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi jo tänään sivujemme kautta. Käytössä on lyhyt ja näppärä pikahaku! Hakemuksessasi voit kertoa työkokemuksestasi sekä esittää omia toiveitasi hakuun liittyen.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan Aki, Saara, Vilma, Mari, Aleksandra, Sanni, Miia, Ellen ja Laura.

Lisätietoja:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus