Lähihoitajan sijaisuus, Riihimäellä

Osa-aikainen

Riihimäki

Haku päättyy 26.6.2022

Hohoi, lähihoitajat ja loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat! Etsitkö uusia haasteita ja työmahdollisuuksia loppuvuodelle? Haemme asiakkeellemme Riihimäelle hoitajaa 2-vuorotyöhön noin 6kk pituiseen joustavaan sijaisuuteen. Saat itse päättää, teetkö aamu- vai iltapainotteista työtä osa-aikaisena vai kokoaikaisena. 

Työn ja kohteen kuvaus:

Työkohde on aikuisille kehitysvammaisille suunnattu asumispalveluyksikkö, jossa asustaa 24 ikähaarukaltaan 18-80-vuotiasta henkilöä. Kohde tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista palvelua. Lähihoitajan roolissa korostuu ohjauksellinen työote, mutta tehtäviisi kuuluu myös perushoidollisia työtehtäviä. Toivomme sinulta rauhallisuutta ja avoimuutta, sekä tiimityöskentelytaitoja. Viriketoiminta on osa työkohteen arkea. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä osaksi mukavaa työympäristöä ja tehdä arvokasta työtä iloisessa ympäristössä! Työvuorossa et ole koskaan yksin, eli sinulla on aina osaava tiimi tukenasi! 

Sijaisuus on erittäin joustava, eli sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vuoroihisi ja työaikaan. Myös lyhyemmät sijaisuudet ovat mahdollisia. Työn aloitus olisi mahdollisimman pian. Työ on lähtökohtaisesti kokoaikaista 2-vuorotyötä, mutta myös osa-aikainen aamu- tai iltavuoropainotteinen työ on mahdollista. 

MediPower tarjoaa:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja ja tehdä työtä, jolla on tarkoitus. Voit myös työllistyä suoraan asiakaskohteeseemme, jolloin saat käyttöösi heidän tarjoamat työsuhde-edut, joista saat lisätietoa haastattelussa.

Toivomme:

Tehtävää varten sinun tulee olla joko Valviran nimikelaillistama lähihoitaja tai ihan loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija. Tehtävään vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja koronavirusta vastaan. Myös lääkeluvat on plussaa, mutta eivät täysin pakolliset, sillä voit myös suorittaa ne kohteessa työn aloituksen yhteydessä. Eniten toivomme sinulta reippautta ja hyvää asennetta työtä kohtaan. Työ sisältää runsaasti kommunikointia sekä asukkaiden että omaisten kanssa, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Kohteessa noudatetaan kuntouttavaa työotetta ja asukkaita kannustetaan omatoimisuuteen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille, joten voit esittää hakemuksessa palkkatoiveesi. Voit myös kertoa hieman osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Paikka täytetään heti sopivan hoitajan löydyttyä!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

p. 040 195 2209

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus