Lähihoitajan sijaisuus, Nummela

Kokoaikainen

Vihti

Haku päättyy 8.10.2023

Haemme nyt Vihdin Nummelan sydämeen palvelutalotyöskentelystä kiinnostunutta lähihoitajaa! Tarjolla on sijaisuus, jonka kesto olisi n. 2kk. Voit kuitenkin esittää oman toiveesi aloituksen ja keston suhteen! 

Palkkaus sijaisuudessa valmistuneelle lähihoitajalle 17,00e/h (+9% lomakorvaus ja vuorolisät päälle).

Työn ja kohteen kuvaus:

Asiakaskohteemme on Nummelan keskustassa toimiva säätiö, jolle kuuluu muutama noin 30-paikkainen palvelutalo samassa osoitteessa. Palvelutaloissa asuu ikäihmisiä sekä vammaisia henkilöitä, joiden kodikasta ja omannäköistä arkea säätiön sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tukevat päivittäisessä työssään. Lähihoitajan työ on kohteessa 2-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin, mutta painotus on arkiaamutyöskentelyssä. Työtuntien määrästä voidaan sopia erikseen ja voitkin tehdä joko osa-aikaista tai täysituntista työtä.

Lähihoitaja työskentelee yhdessä muun hoitotiimin kanssa ja päivittäiseen työhön kuuluu mm. lääkehoitoa, perushoidollisia tehtäviä kuten hygieniahuollossa avustamista, hoidon tarpeen arviointia, viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, kirjauksia sekä omaisyhteistyötä. Työssä voi hyödyntää omaa tarkempaa osaamistaan ja tarkemmista työnkuvista voidaan sopia henkilökohtaisesti työllistymisen yhteydessä. Huom! Työkohde on savuton. 

Toivomme:

Sinulla tulisi olla lähihoitajan koulutus ja Valviran nimikesuojaus tai vähintään 2/3 eli 120 osp. lähihoitajan opinnoista suoritettuna.  Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei kuitenkaan pakollista. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Olisi hyvä, jos sinulla olisi lääkeluvat jo suoritettuna, mutta tämä ei ole aivan pakollista. 

Tarjoamme:

Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen. Työllistyt kohteeseen meidän MediPowerin kautta ja tarjoamme sijaisuuden ajalle valmistuneelle lähihoitajalle palkkauksen 17,00e/h (+9% lomakorvaus ja vuorolisät päälle). Opiskelijan palkkaus katsotaan kokemuksen mukaan. MediPowerin HR-tiimi on lisäksi tukenasi koko työsuhteesi ajan ja meidät saa kiinni viikon jokaisena päivänä helposti vaikka WhatsAppin kautta. Palkan maksamme 2 viikon välein, joten et joudu odottelemaan palkkapäivää. 

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme, jossa kerrot itsestäsi ja toiveistasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä. 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus