Lähihoitajan sijaisuus, Muurame

Kokoaikainen

Muurame

Haku päättyy 25.2.2024

Mikäli kalenterisi kaipaa kevään osalta täytettä, on meillä onneksi helppo ratkaisu ongelmaasi, sillä etsimme 2024 alkuvuodelle lähihoitajaa 3-4kk sijaisuuteen ikäihmisten pariin. Jatka lukemista, jos herättelimme kiinnostuksesi! 
Haemme lähihoitajaa joko kokoaikaiseen tai 80% osa-aikaiseen sijaisuuteen alkaen mahdollisimman pian ja kestäen 30.4.2024 asti! Palkkaus tehtävässä on valmistuneille lähihoitajille 17e/h + lomakorvaus ja opiskelijoille sopimuksen mukaan.

Työnkuvaus:

Kyseessä on Muuramessa sijaitseva ympärivuorokautinen palveluasumisyksikkö, jossa on sekä palveluasuntoja että ryhmäkotimallista asumista. Yhteensä asukaspaikkoja on 42. Talossa on oma hoivakeittiö, joka valmistaa maittavan aterian asukkaille ja henkilökunnalle.

Työnkuva koostuu ikäihmisten hoivatyöstä sisältäen pääasiassa perushoitoa ja virkistys- sekä viriketoimintaa. Kohteessa aloittava sijainen saa työn alkaessa kunnon perehdytyksen toisen hoitajan matkassa.

Tarjolla on täysituntinen sijaisuus 2-vuorotyössä (aamua ja iltaa koko viikon akselilla). Toivomme, että voisit työskennellä 100% työajalla, mutta myös 80% osa-aikaisuus onnistuu. 

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu lähihoitaja tai lähihoidon opiskelija, jolta löytyy vähintään 120 osp suoritettuna. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja helposti lähestyttävän ja mukavan työyhteisön tuen – porukkaan pääsee helposti mukaan! Hakijalta toivotaan reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Lääkeluvat on oltava voimassa tai ne on suoritettava heti työn aloituksen yhteydessä.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tätä edellytetään tehtävään valitulta yli kolmen kuukauden sijaisuuksissa.

Tarjoamme: 

Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi! Työnantaja tarjoaa sinulle myös työvaatteet sekä käytössäsi on työpaikalla ilmaiset parkkipaikat.

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille lähihoitajille 17e/h + lomakorvaus ja opiskelijoille sopimuksen mukaan. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli herättelimme kiinnostuksesi ja olisit innokas aloittamaan uuden vuoden uusilla työkuvioilla, jätä meille hakemus! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössä on helppo pikahakemus, joten pääset nopeasti takaisin jouluaskareiden äärelle! 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 83363000

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus