Lähihoitajan sijaisuus, Muurame

Kokoaikainen

Muurame

Haku päättyy 21.7.2024

Mikäli kalenterisi kaipaa loppukesän ja alkusyksyn osalta täytettä, on meillä onneksi helppo ratkaisu ongelmaasi, sillä etsimme lähihoitajaa noin 3 kuukauden sijaisuuteen ikäihmisten pariin. Jatka lukemista, jos herättelimme kiinnostuksesi! 
Haemme lähihoitajaa kokoaikaiseen sijaisuuteen alkaen mahdollisimman pian ja kestäen 30.9.2024 asti! Palkkaus tehtävässä on valmistuneelle lähihoitajalle 18e/h + 9% lomakorvaus.

Työnkuvaus:

Kyseessä on Muuramessa sijaitseva ympärivuorokautinen palveluasumisyksikkö, jossa on sekä palveluasuntoja että ryhmäkotimallista asumista. Yhteensä asukaspaikkoja on 42. Talossa on oma hoivakeittiö, joka valmistaa maittavan aterian asukkaille ja henkilökunnalle.

Työnkuva koostuu ikäihmisten hoivatyöstä sisältäen pääasiassa perushoitoa, lääkehoitoa ja virkistys- sekä viriketoimintaa. Kohteessa aloittava sijainen saa työn alkaessa kunnon perehdytyksen toisen hoitajan matkassa.

Tarjolla on täysituntinen sijaisuus 2-vuorotyössä (aamua ja iltaa koko viikon akselilla). Huomioimme myös mahdollisen halukkuutesi 3-vuorotyöhön. Toivomme, että voisit työskennellä 100% työajalla.

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu valmistunut lähihoitaja Valviran rekisteröinnillä. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja helposti lähestyttävän ja mukavan työyhteisön tuen – porukkaan pääsee helposti mukaan! Hakijalta toivotaan reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. Lääkeluvat on oltava voimassa.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Tarjoamme: 

Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi! Työnantaja tarjoaa sinulle myös työvaatteet sekä käytössäsi on työpaikalla ilmaiset parkkipaikat.

Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille lähihoitajille 18e/h + lomakorvaus. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Mikäli herättelimme kiinnostuksesi ja olisit innokas aloittamaan uuden vuoden uusilla työkuvioilla, jätä meille hakemus! Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössä on helppo pikahakemus, joten pääset nopeasti takaisin jouluaskareiden äärelle! 

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 109499510

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus