Lähihoitajan sijaisuus, mielenterveystyö

Kokoaikainen

Forssa

Haku päättyy 29.1.2023

Lähihoitaja, onko mielenterveys- ja päihdetyö lähellä sydäntäsi? Tai oletko kenties mielenterveystyöstä kiinnostunut työnhakija? 

Haemme nyt asiakaskohteeseemme Forssan Jokioisille mielenterveys- ja päihdetyöstä kiinnostunutta lähihoitajaa. Kyseessä on joustava sijaisuus 28-paikkaisessa kuntoutusyksikössä, jossa sinun rooliisi kuuluu asiakkaiden hyvinvoivan arjen tukeminen!

Työn aloitus on sopimuksen mukaan alkaen heti, 31.1. tai 20.2.2023. Tarve lähihoitajille on ainakin maaliskuun loppuun 26.3.2023 saakka.

Sijaisuuden kokonaiskesto on sovittavissa, toivottavaa kuitenkin on, että valittu tekijä voisi sitoutua vähintään 1 kuukauden kestoiseen sijaisuuteen. Työ on 2-vuorotyötä ja tarjolla on täydet tunnit.

Palkkaus 17e/h (+9% lomakorvaus & vuorolisät).

Työnkuvaus:

Työkohde on 28 asukkaan tehostettu mielenterveys- ja päihdekuntoutusyksikkö. Yksikössä on hoivapuoli, jossa tarjotaan tehostettua ympärivuorokautista hoivaa, sekä kuntopuoli jossa tarjotaan kevyempää ja kuntouttavaa hoivaa ennen mahdollista tukiasuntoa.

Työssä pääset toimimaan mielenterveys- ja päihdepuolen kuntoutujien sekä vastaavan tuen tarpeessa olevien henkilöiden kanssa. Työssäsi olet runsaasti vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa tarjoten heille hoidollista tukea, arjessa avustamista, ohjausta ja tärkeän sosiaalisen kontaktin. Työ ei ole erityisen fyysistä, ja asukkaat eivät ole sänkyyn autettavia.

Toivomme:

Sinun tulisi olla laillistettu lähihoitaja. Katsomme työnhakijan eduksi, mikäli aiempaa työkokemusta on kertynyt mielenterveys ja päihdepuolen asiakkaiden parista, mutta tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaan ja halu oppia uutta merkittävässä työroolissa! 

Ennen työn aloitusta saat erinomaisen perehdytyksen kohteeseen, käytäntöihin ja potilaskuntaan, jotta myös työntekosi sujuu mielekkäästi ja turvallisesti. Kyseessä on vuokratyöpaikka, jolloin työllistyt asiakaskohteeseen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi, ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen 17e/h peruspalkkauksen. Lomakorvaus ja yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset vuorolisät tulevat tietenkin myös päälle. Lisäksi MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus