Lähihoitajan sijaisuus, Lohja

Kokoaikainen

Lohja

Haku päättyy 11.6.2023

Haluatko heinäkuuksi helteitä ja hyttysiä karkuun ja tekemään jotain, millä on todella merkitystä? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin luepa tämä ilmoitus loppuun asti! Saattaa olla, että löydät itsesi kohta uudesta työpaikasta!

Haemme nyt kahta lähihoitajaa 1kk sijaisuuteen heinäkuun 2023 ajalle asumispalveluyksikköön, joka on suunniteltu autismin kirjolla oleville, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Yksikkö sijaitsee Lohjalla ja voit halutessasi jatkaa heinäkuun jälkeen kohteessa työskentelyä. 

Työnkuvaus:

Työkohde on Lohjalla sijaitseva erityisasumispalveluja tarjoava yksikkö. 14-paikkainen kohde tarjoaa nuorille asukkailleen virikkeellistä tehostettua palveluasumista ja työnkuvasi onkin tässä kohteessa enemmän ohjauksellinen kuin hoidollinen. Tässä kohteessa unelmoidaan ja eletään oman näköistä elämää! Kohde on valmistunut vuonna 2021 syksyllä, joten puitteet työntekoon ovat modernit ja erinomaiset. Kyseessä on kokoaikainen määräaikainen sijaisuus ja 2-vuorotyö.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan koulutusta ja Valviran nimikesuojausta. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta voit myös suorittaa ne kohteessa aloituksen yhteydessä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, mutta tärkeintä on reipas ja iloinen, sekä utelias ja ennakkoluuloton asenne työtä kohtaan. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa pääset päivittäin toteuttamaan hyvää ja laadukasta arkea. Retkeily, ulkoilu, mökkeily ja muut ihanat aktiviteetit ovat suuri osa tätä työtä, joten työn lomassa pääset nauttimaan myös mitä mahtavimmista hetkistä luonnon helmassa tai vaikkapa erilaisia kulttuuritapahtumia katsellen. Halutessasi saat keksiä ja ideoida kohteen asukkaille erilaisia aktiviteetteja.

Tässä kohteessa hoitajia koulutetaan jatkuvasti. Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen. Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja saatkin avuksesi myös meidän avuliaan tiimin koko työsuhteesi ajaksi. Palkkaus tehtävään katsotaan kokemuksesi mukaan välille 15-17,00e/h +9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät. Maksamme palkan kahden viikon välein, joten et joudu odottelemaan kauaa palkkakuitteja. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus