Lähihoitajan sijaisuus, Lohja

Kokoaikainen

Haku päättyy 26.6.2022

Lähihoitajat ja loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat, hohoi! Tuntuuko, että voisit tehdä kesällä muutakin, kuin lueskella vanhoja aikakausilehtiä aurinkotuolissa kevyttoppatakki päällä ja päivitellä, että tuleeko tänä kesänä helteitä ollenkaan? Onneksi meillä on tarjolla työ, joka vie ajatuksesi muualle ja jonka voisit aloittaa vaikka heti! Etsimme Lohjalle lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa sijaisuuteen ajalle 17.6.-14.8.2022. Maksamme työstäsi myös hyvän korvauksen: 16,00€/h! 

Työnkuvaus: 

Tässä työssä pääset toimimaan lähihoitajan tehtävissä palvelutalossa, joka tarjoaa asumisen ja kuntoutumisen tukea mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla. Työssä pääset omalla toiminnallasi tukemaan asukkaita heidän arjessaan ja hoidon painopisteenä onkin asukkaan toimintakyvyn ja itsenäisyyden vahvistuminen. Työ on siis enemmän ohjaavaa kuin perushoidollista. Yksikkö sijaitsee n. 10km päässä Lohjan keskustasta kauniissa luonnon maisemissa. 

Tarjoamme: 

Tehtävää varten saat perehdytyksen hoitoalan ammattilaisilta, tulevilta kollegoiltasi. Töitä tehdään aina tiimin jäsenenä, joten taustalla on myös koko työyhteisön tuki. Työllistyt tehtävään MediPowerin kautta, ja tarjoammekin tehtävästä valmistuneelle lähihoitajalle 16,00€/h palkkauksen (+9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). MediPowerilla sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi huolehtiva HR-tiimimme, jonka saa aina nopeasti kiinni viikon jokaisena päivänä.

Toivomme: 

Sinun tulisi olla jo valmistunut lähihoitaja Valviran laillistuksella tai yli 120 osp. suorittanut lähihoitajaopiskelija. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta hyvät vuorovaikutustaidot ja aito kiinnostus mielenterveys- ja päihdepuoleen ratkaisevat. Toivomme myös, että sinulla olisi lääkeluvat, mutta tarvittaessa ne voi myös suorittaa työn aloituksen yhteydessä. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus