Lähihoitajan sijaisuus Kuopiossa

Kokoaikainen

Kuopio

Haku päättyy 8.10.2023

Kaipaatko syksylle uusia tuulia Kuopion suunnalta? Etsimme rauhallisella alueella sijaitsevaan asiakasyksikköömme lääkeluvallista lähihoitajaa vähintään 3 viikon sijaisuuteen. Tarjolla on täydet tunnit.

Työn aloitus olisi sopimuksen mukaan mahdollisimman pian! Tarjoamme sijaisuuteen valmistuneelle lähihoitajalle 18e/h palkkauksen ja lähihoitajaopiskelijalle 17e/h (+ 9 % lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). 

Työn ja kohteen kuvaus: 

Kohde tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista sekä tukiasumista kehitysvammaisille henkilöille. Autetun asumisen ryhmäkoti tarjoaa kodin 15 kehitysvammaiselle. Pihapiirin erillisessä luhtitalossa on seitsemän tukiasuntoa. Toiminta yksikössä on aloitettu vuonna 2017.

Työtehtäviisi kuuluu fyysisesti vammaisten henkilöiden ohjaamista ja auttamista päivittäisissä toimissa. Työhön sisältyy myös lääkehoito. Tarjolla on täydet tunnit ja työ on 2-vuorotyötä ma-su akselilla, voit esittää kuitenkin oman toiveesi.

Odotamme: 

Sinun tulisi olla valmistunut ja Valviran nimikesuojattu lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija (väh. 120 op suoritettu), jolta löytyy jo voimassa olevat lääkeluvat. Toivomme, että olisit rauhallinen ja empaattinen alasi ammattilainen, joka motivoituu yhteisöllisestä työympäristöstä.

Tarjoamme: 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta, joten saat avuksesi heti ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän tiimimme tuen. Palkkaus tehtävässä valmistuneelle hoitajalle on 18e/h ja opiskelijalle 17e/h (+ 9 % lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). Maksamme sinulle palkan kahden viikon välein, joten et joudu odottelemaan palkkakuittiasi pitkään! Saat tehtävään perehdytyksen aloituksen yhteydessä. 

Hakeminen: 

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo haun aikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi myös helpon pikahaun kautta – haastattelut pidetään näppärästi ja joustavasti etänä. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta! 

Lisätiedot:

HR-konsultti Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus