Lähihoitajan sijaisuus kotihoitoon, Turku

Osa-aikainen

Raisio, Turku

Haku päättyy 26.6.2022

Morjens! Mikäli olet saanut tarpeeksesi jo hyttysen puremista ja grillikesästä ja haluaisit jo päästä takaisin ihmisten ilmoille, niin jatkahan lukemista! Haemme asiakkaallemme 1kk pituiseen kesäsijaisuuteen lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen. 

Työnkuvaus: 

Kyseessä on arkiaamutyö ja saat itse esittää toiveen, että haluatko tehdä töitä kokoaikaisena vai osa-aikaisena. Työ alkaa 1.7.2022 ja kestää kuukauden. Työ on kotihoivaa ja kotityöpalveluita ikäihmisille tai muutoin sairauden tai vamman vuoksi apua tarvitseville henkilöille. Toimialueena on Raision, Turun ja Naantalin seutu. Asiakaskäyntiaika vaihtelee 1 tunnista kokopäivän käynteihin. Työ on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa. Toimisit itsenäisesti osana hyvähenkistä, pientä tiimiä. Työpäiviisi sisältyisi n. 4–5 asiakaskäyntiä. Asiakaskäynnit pitävät sisällään kotipalvelutyötä sekä hyvin monipuolisesti erilaisia avustustehtäviä sekä sisä -että ulkotiloissa. 

Toivomme:

Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Lähihoidon opiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoista. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan. Sinulle tulee myös olla suoritettuna EA1, hygieniapassi sekä ajokortti ja oma auto käytössä. 

Tarjoamme:

Saat mielekkään ja rennon työympäristön, jossa työtä tehdään täydellä sydämellä. Sen lisäksi saat tehtävää varten perehdytyksen hoitoalan ammattilaisilta, tulevilta kollegoiltasi. Töitä tehdään aina tiimin jäsenenä, joten taustalla on myös koko työyhteisön tuki. Työllistyt tehtävään MediPowerin kautta, joten saat antaa meille palkkatoiveesi. Maksamme palkan aina ajallaan ja kahden viikon välein. MediPowerilla sinulla on koko työsuhteesi ajan tukenasi huolehtiva HR-tiimimme, jonka saa aina nopeasti kiinni viikon jokaisena päivänä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus