Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa, Tampere

Kokoaikainen

Haku päättyy 26.6.2022

Lähihoitaja! Onko etsinnässäsi sijaisuus ja uudet tuulet työrintamalla? Pidätkö liikkuvasta työstä, jossa pääset nauttimaan kesäpäivistä työn lomassa? Mikäli vastauksesi on kyllä, kurkkaa alapuolella oleva ilmoituksemme!

Työnkuvaus:

Haemme nyt lähihoitajia Koivistonkylään eri pituisiin sijaisuuksiin. Voit esittää oman toiveesi sijaisuuden pituudesta sekä työvuoroista. Lähtökohtaisesti työ on 2-vuorotyötä.

Lähihoitajana työskentelet Koivistonkylän alueen kotihoidon tiimissä, johon kuuluu lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia sekä yksi vastuusairaanhoitaja. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu asiakkaiden perus- sekä lääkehoitoa, voinnin seurantaa, yhteistyötä omaisten kanssa, lääkärikäynneillä mukana olo, sekä asiakkaiden muu ohjaaminen ja tukeminen päivittäisissä askareissa. Kotihoito on itsenäistä ja vastuullista työtä, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi ja haastamaan itseäsi turvallisesti, sillä tavoitettavissa on aina muun hoitotiimin tuki. Saat tehdä työsi rauhassa, sillä jokaiseen käyntiin on varattu riittävästi aikaa, jolloin kiireen tuntua ei pääse syntymään. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Asiakaskohteet ovat lähellä ja liikkuminen käyntien välillä on mahdollista kävellen tai pyöräillen nauttien samalla suomen kesän lämpimistä päivistä.

Toivomme:

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran nimikelaillistusta. Toivomme työntekijältä ahkeruutta ja oma-aloitteisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Tässä työssä pääset toimimaan osana moniammatillista tiimiä, jossa kehitetään toimintaa yhdessä, ja hyvästä tiimihengestä pidetään hyvää huolta! Sinulla tulisi olla myös ajantasainen rokotussuoja sekä voimassa olevat lääkeluvat.

Tarjoamme:

Lähihoitajana pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä ja ympäristössä, jossa työtäsi arvostetaan. Työ on sekä itsenäistä että tiimityöskentelyä, ja pääsetkin ottamaan työssä mukavasti vastuuta ja kehittymään hoitoalan ammattilaisena. Aloituksen yhteydessä sinut perehdytetään huolella kohteeseen ja asiakaskuntaan.

MediPowerin tiimi tukee sinua koko rekrytointiprosessin ajan, ja järjestämme alkuvaiheen haastattelut helposti ja nopeasti etäyhteydellä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän helpon pikahakemuksen sivujemme kautta jo tänään. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle viestiä vaikka WhatsAppissa tai sähköpostitse. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi, niin olemme sinuun yhteydessä! 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus