Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa, Sysmä

Kokoaikainen

Sysmä

Haku päättyy 25.2.2024

Hei hoitoalan ammattilainen! Etsimme nyt useampia lähihoitajia kotihoidon tehtäviin Sysmään asiakasyrityksellemme. Työn aloitus- ja päättymisajankohdat ovat joustavat. Voimme sopia sijaisuuden tarkan keston tapauskohtaisesti, joten voit työskennellä esimerkiksi 1-3 kuukauden sijaisuuden täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti, ihan oman tilanteesi mukaan. Työtä on tarjolla heti!

Sijaisuuden palkkaus on lähihoitajaopiskelijoille 16,00 euroa tunnissa ja valmistuneille 18,00 euroa tunnissa. Tämä on hieno tilaisuus laajentaa ja hyödyntää osaamistasi kotihoidon tehtävissä!

Työn kuvaus: 

Työ on 2-vuorotyötä (aamut ja illat) koko viikon akselilla ma-su. Tarjolla on täydet työtunnit, mutta myös osa-aikainen työskentelymalli voi olla mahdollinen, jos se sopisi sinulle paremmin. Asiakkaiden luokse liikutaan pääasiassa autolla, joten sinulta tulisi löytyä B-ajokortti ja oma auto. Hätätapauksissa työkohteesta on mahdollisuus saada auto tai pyörä käyttöön, mutta pääosin sinun tulisi pystyä kulkemaan työssä omalla autolla. Työssä tapahtuvista ajoista maksetaan omaa autoa käyttäessäsi aina kilometrikorvaukset palkan yhteydessä.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa perushoidolliset työtehtävät, lääkehoito sekä yleinen arjen askareissa auttelu kotihoidon piirin asiakkaiden kanssa. Kotihoidon asiakkaat ovat pääasiassa ikäihmisiä, joten aiempi kokemus ikäihmisten hoivasta katsotaan eduksesi!

Toivomme: 

Sinun tulisi olla joko jo valmistunut lähihoitaja Valviran nimikesuojauksella tai loppuvaiheen lähihoitaja-opiskelija ( vähintään 120 osaamispistettä) tai sairaanhoitajaopiskelija (vähintään 60 opintopistettä). Sinun tulee olla kykenevä toimimaan itsenäisesti työssäsi. Koska työ edellyttää liikkumista autolla, sinulla tulee olla voimassa oleva B-ajokortti ja käytössäsi oma auto. LOVe-lääkeluvat ovat toivottavia, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa työn aloituksen ja perehdytyksen yhteydessä. Toivomme, että olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja energinen hoitoalan ammattilainen, joka on omistautunut auttamaan muita. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Lakimuutoksen myötä ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tätä edellytetään tehtävään valitulta yli kolmen kuukauden sijaisuuksissa.

Tarjoamme: 

Työskentelet kotihoidon sijaisuudessa MediPowerin kautta. Tarjoamme opiskelijoille 16,00e/h ja valmistuneille 18,00e/h peruspalkkaa, johon lisätään 9 % lomakorvaus ja työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät. Lisäksi saat täyden tuen osaltamme – meillä on avulias ja kokenut HR-tiimi, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi. Palkkasi maksetaan kahden viikon välein joka toinen perjantai, ja meihin saat aina helposti yhteyden vaikkapa WhatsAppin kautta.

Huomioithan, että jos asut kauempana ja tarvitset majoitusta, asiakasyrityksellämme on Sysmässä asunto, jossa voit majoittua muutamia öitä kerrallaan. Kyseessä on kerrostalossa oleva soluasunto, joka sijaitsee aivan Sysmän sote-keskuksen vieressä.

Hakeminen: 

Jos tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, älä epäröi – täytä hakemus verkkosivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Voit kertoa hakemuksessasi enemmän osaamisestasi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme pian juuri sinusta!

Lisätiedot sähköpostilla: 

HR-konsultti Aleksandra Jounila

aleksandra.jounila@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 77625070

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus