Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa, Savonlinna

Osa-aikainen

Savonlinna

Haku päättyy 4.6.2023

Etsimme lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen sijaisuuteen kotihoidon tehtäviin Savonlinnaan. Aloitus sijaisuudessa on kesäkuun 2023 aikana ja kesto on sovittavissa joustavasti, mutta toivomme, että voisit työskennellä ainakin vähintään 1kk ajan. Palkkaus 18e/h (+ 9 % lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). 

Työnkuvaus:

Kyseessä on joko kokoaikainen tai osa-aikainen määräaikainen sijaisuus Savonlinnan alueella kotihoidon tehtävien parissa. Työtehtäviisi kuuluu ikäihmisten toimintakyvyn tukeminen, päivittäisissä asioissa avustaminen sekä lääkehoito. Työ on 2-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin. Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä vain keikkatyötä. Kotihoidon työ on itsenäistä ja liikkuvaa, mutta tässä sijaisuudessa sinulla ei tarvitse olla ajokorttia, sillä liikkuminen asiakaskohteisiin onnistuu ihan jalkaisin, kesäpäivistä nauttien. 

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä jokaisen apua tarvitsevan laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Sinun tulisi olla joko valmistunut lähihoitaja Valviran nimikesuojalla tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Kotihoidon työtehtävissä voimassa olevat lääkeluvat ovat välttämättömät. Ajokorttia ei tässä tehtävässä tarvitse olla. 

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Työllistyt tähän sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Tehtävän palkkaus on 18e/h (+ 9 % lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). 

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme kätevän pikahaun kautta. Hakemuksessa voit kertoa lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! 

Lisätietoja sähköpostilla:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus