Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa, Kotka

Osa-aikainen

Kotka

Haku päättyy 11.12.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme Kotkaan lähihoitajaa tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijaa sijaisuuteen. Aloitus sijaisuudessa on mieluiten mahdollisimman pian, mutta sopimuksen mukaan. Palkkaus 18 €/h (+ 9 % lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). 

Työnkuvaus:

Kyseessä on kotihoidon työtehtävät Kotkan seudulla. Työtehtäviisi kuuluu ikäihmisten toimintakyvyn tukeminen, päivittäisissä asioissa avustaminen sekä lääkehoito. Työaika sijaisuudessa on 35 h/vko ja työ on 2-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin. Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä vain keikkatyötä.

Hakijalta edellytämme:

Me MediPowerilla haluamme olla osana kehittämässä jokaisen apua tarvitsevan laadukkaampaa arkea ja tästä syystä meille on tärkeää saada joukkoomme uusia iloisia ja ammattiaan sydämellä tekeviä superhoitajia! Voit olla valmistunut tai opiskeluiden loppusuoralla oleva hoitaja (2/3 opinnoista suoritettuna), jolta löytyy oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutustaitoja. Kotihoidon työtehtävissä voimassa oleva B-ajokortti ja lääkeluvat ovat välttämättömät.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Työllistyt tähän sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva Meditiimi, jonka saat WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.

Palkkaus 18 €/h (+ 9 % lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät). 

Hakuprosessi:

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen saara.hahl@medipower.fi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa esimerkiksi viestin minulle WhatsAppiin 040 558 6793, jossa kerrot itsestäsi ja toiveistasi. Käsittelemme hakemuksia pääasiallisesti joka arkipäivä ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä! Haastattelut järjestämme helposti ja turvallisesti etänä.

Odotamme innolla juuri sinun yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! 

Lisätietoja:

HR-koordinaattori Saara Hahl

p. 040 558 6793 (myös WhatsApp)

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus