Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa, Hyvinkää

Osa-aikainen

Hyvinkää

Haku päättyy 17.12.2023

Hohoi, sinä valmistunut lähihoitaja, joka etsit mahdollisuutta näyttää kyntesi itsenäisessä ja liikkuvassa työssä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen! Etsimme nimittäin lähihoitajia Hyvinkäälle kotihoidon tehtävien pariin joko kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen sijaisuuteen. Mikäli koet, että nyt on hyvä hetki aloittaa uudessa työssä tai haluat avartaa työkokemustasi kotihoidon tehtävien pariin, jatkahan lukemista. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Kyseessä on 1-3kk pituinen joustava määräaikainen sijaisuus toiveittesi mukaan joko täysillä työtunneilla tai osa-aikaisena! Työ on liikkuvaa kotihoidon työtä Hyvinkään keskustan ja lähitaajaman alueella. Asiakkaat ovat kotonaan asuvia ikäihmisiä, joita autat päivittäisissä toimissa kuten sängystä nousemisessa, wc-käynneissä, peseytymisessä, pukeutumisessa ja syömisessä sekä myös lääkehoidossa. Työvuoroissa liikutaan autolla, jonka saat käyttöösi työkohteesta. Työvuoroissa liikutaan pääsääntöisesti yksin.

Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin, mutta sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Aamuvuorot ovat klo: 7.00-14.00 ja illat klo: 14.00-21.00. 

Odotamme:

Sinun tulisi olla valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat (LOVe: LOP ja PKV) suoritettuna sekä B-ajokortti. Toivomme, että olet itsenäinen ja vuorovaikutustaitoinen alasi ammattilainen, joka nauttii vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole pakollinen, mutta sinun tulee olla valmis tekemään itsenäisesti päätöksiä ja toteuttamaan asiakaslähtöistä hoivatyötä vaihtuvissa olosuhteissa. 

Tarjoamme:

Aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta ja saatkin avuksesi MediPowerin HR-tiimin, joka on tavoitettavissasi helposti viikon jokaisena päivänä. Palkka työstäsi maksetaan aina kätevästi kahden viikon välein, joten et joudu odottelemaan pitkään palkkakuittiasi. Palkkaus on sijaisuudessa 17e/h (+ 9 % lomakorvaus ja TES mukaiset vuorolisät). 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme. Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi ja toki jos haluat helpottaa työtämme, voisit hieman kertoa itsestäsi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia aina arkisin ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Haastattelut pidetään näppärästi etänä.

Odotamme innolla yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan: Aki, Mari, Vilma, Miia, Aleksandra, Sanni, Laura ja Jenna. 

Lisätiedot sähköpostilla:

HR-konsultti, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Ilmoitusnumero: 85524979

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus