Lähihoitajan sijaisuus kotihoidossa, Helsinki

Kokoaikainen

Helsinki, Pääkaupunkiseutu

Haku päättyy 17.12.2023

Haemme nyt ruotsin kieltä osaavaa lähihoitajaa joustavaan sijaisuuteen kotihoidon tehtävien pariin Helsinkiin. Voit aloittaa tehtävässä heti, kun sinulle sopii. Tarjolla on täydet tunnit, mutta osa-aikaisuus on myös mahdollinen. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työ on liikkuvaa kotihoidon työtä Helsingin alueella. Asiakkaat ovat sekä suomen että ruotsin kielisiä, joten pääset käyttämään molempia kotimaisia kieliä työpäivien aikana. 

Autat asiakkaita päivittäisissä toimissa kuten sängystä nousemisessa, wc-käynneissä, peseytymisessä, pukeutumisessa ja syömisessä sekä myös lääkehoidossa. Työvuoroissa liikutaan autolla, jonka saat käyttöösi työkohteesta. Työvuoroissa liikutaan pääsääntöisesti yksin, mutta satunnaisesti on myös vuoroja työparin kanssa. 

Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin. Aamuvuorot ovat klo: 6.30-14.45 ja illat klo: 15.00-22.00. Listat sovitaan aina kuudeksi viikoksi kerrallaan, mutta töitä riittää todennäköisesti pitkäksikin aikaa. 

Odotamme:

Sinun tulisi valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja, jolla on voimassa olevat lääkeluvat (LOVe: LOP ja PKV) suoritettuna sekä B-ajokortti. Sinun tulisi hallita suomen kielen lisäksi ruotsin kielen perustaidot. Toivomme, että olet itsenäinen ja vuorovaikutustaitoinen alasi ammattilainen, joka nauttii vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä. 

Tarjoamme:

Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. Saat avuksesi MediPowerin HR-tiimin, joka on tavoitettavissasi helposti viikon jokaisena päivänä. Palkka työstäsi maksetaan aina kätevästi kahden viikon välein. Palkkaus on sijaisuudessa 17 e/h (+ 9 % lomakorvaus ja TES mukaiset vuorolisät). 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme. Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi! Käsittelemme hakemuksia aina arkisin ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Haastattelut pidetään näppärästi etänä.

Odotamme innolla yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa oleva tiimi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Jenna Kärki

jenna.karki@medipower.fi

Ilmoitusnumero: 85077759

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus