Lähihoitajan sijaisuus, Kauniainen

Kokoaikainen

Haku päättyy 29.5.2022

Kaipaatko kesältäsi muutakin kuin helteitä ja yöttömiä öitä? Etsitkö kenties lyhyttä ja joustavaa sijaisuutta pääkaupunkiseudulta? Meillä olisi nyt tarjolla lähihoitajalle tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijalle kokoaikainen kesäsijaisuus ajalle 27.6.-31.8.2022 Kauniaisissa. 

Työn kuvaus:

Lähihoitajan tehtäviisi kuuluu kuntoutuksessa ja arjen asioissa avustaminen sekä omaisyhteistyö. Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla 100% tunneilla. Työn aloitus olisi 27.6.2022 ja kesto aina elokuun loppuun saakka. Työskentelisit kuntoutusosastolla, jossa asiakkaat ovat pääosin ikäihmisiä. Kuntoutuksen tavoitteena on palauttaa ja säilyttää toimintakyky omatoimisen elämän mahdollistamiseksi. Osasto on 30-paikkainen. 

Toivomme:

Hakijan tulisi olla valmistunut lähihoitaja Valviran nimikelaillistukella tai vastaavasti loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, jolla on jo yli 120osp. kertyneenä. On suuri etu, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten parissa tehtävästä työstä ja kuntoutuksesta. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön ja olet kiinnostunut ikäihmisten parissa tehtävästä työstä sekä olet aidosti motivoitunut auttamaan. Lisäksi hakijalla tulisi olla potilastiloissa toimiessaan tartuntatautilain mukainen rokotussuoja myös koronavirusta vastaan. 

Tarjoamme:

Tämä sijaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä hoitoalan ammattilaisena kuntoutettavan asiakkaan kohtaamisessa. Työnkuvasi on monipuolinen. Työllistyt sijaisuuteen meidän MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi ja maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan sekä tietenkin lomakorvauksen ja mahdolliset muut lisät. MediPowerin tiimi on tavoitettavissasi koko sijaisuutesi ajan viikon jokaisena päivänä ja pyrimmekin auttamaan mahdollisimman pikaisesti aina, kun sinulla on jotakin kysyttävää. Meidät saa aina helposti kiinni vaikka WhatsAppissa!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille hakemuksen mahdollisimman pian esimerkiksi nopean ja helpon pikahaun kautta, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä:

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus