Lähihoitajan sijaisuus, Kangasniemi

Kokoaikainen

Mikkeli, Kangasniemi

Haku päättyy 2.4.2023

Oletko mielenterveys- ja päihdetyöstä kiinnostunut lähihoitaja tai alan loppuvaiheen opiskelija, joka haluaisi tehdä kesällä muutakin kuin odotella, että milloin säät vileenee ja syksy taas alkaa, jotta pääsisi hommiin? Eikö joutenolo ja rusketusraidat inspiroi? Onneksi meillä on juuri sinulle sopiva työ, jotta sinun ei tarvitse miettiä aurinkosuojakertoimia ja hyttyskarkottimia koko kesää! Lue alta lisää ja jätä hakemus, mikäli kiinnostuit. 

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Kyseessä on kokoaikainen sijaisuus heinäkuun 2023 ajalle Kangasniemeen mielenterveys- ja päihdetyön yksikköön. Voit vastaavasti työllistyä kohteeseen myös jo kesäkuussa, mutta vähintään heinäkuu tulisi pystyä tekemään töitä kokoaikaisena 2- tai 3-vuorotyössä koko viikon akselilla. Kohde tarjoaa vaikuttavaa hoivapalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Moniammatillisen, kolmivuorotyötä tekevän henkilökunnan tavoitteena on asukkaiden hyvä ja turvallinen elämä 15-paikkaisessa tehostetussa asumispalveluyksikössä. Yksikkö sijaitsee toimintaan hyvin soveltuvissa tiloissa, rauhallisella sijainnilla Kangasniemen kirkonkylän välittömässä läheisyydessä. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden auttaminen arjen asioissa sekä heidän tukeminen ja ohjaaminen. Työnkuvaan kuuluu myös lääkehoitoa, mutta muuten työ on enemmän ohjauksellista kuin hoidollista. Asumispalveluyksikön tavoitteena on turvata mielenterveyskuntoutujille laadukas, heidän tarpeitaan vastaava hoito ja huolenpito hoitosuhteen koko elinkaaren ajan.

Edellytämme: 

Sinun tulisi olla joko valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja tai vastaavasti loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, jolla on yli 120 osp. suoritettuna lähihoitajan tutkinnosta. Olisi myös hyvä, jos sinulla on suoritettuna lääkeluvat, mutta ne eivät ole täysin pakolliset. Aiempi kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksesi, mutta aito kiinnostus kyseisiin tehtäviin on tärkeintä. Sinulla tulee olla rauhallinen ja ymmärtäväinen työote sekä erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, jotta menestyt tässä tehtävässä.  

Tarjoamme: 

Tehtävä antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja toisia kunnioittavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja tarjoamme tehtävään palkkauksen 15-17,00e/h +9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät. Palkkaus määrittyy aiemman kokemuksesi mukaan. MediPowerilla olemme tukenasi viikon jokaisena päivänä ja saat meidät helposti kiinni vaikka WhatsApp-viestillä. Palkan työstäsi maksamme 2 viikon välein, joten sitäkään ei tarvitse turhaan odotella. 

Hakeminen: 

Jos koet, että viihtyisit tässä työssä ja olisit juuri se ammattilainen, jota etsimme, jätä hakemus jo tänään helpon pikahaku-linkkimme kautta! Voit kertoa hakemuksessa hieman itsestäsi, mutta todellinen kartoitus tehdään vasta näppärässä etähaastattelussa, joita sovimme joustavasti kaikille arkipäiville. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää tuleen makaamaan, vaan laita hakemus jo tänään. 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori, Sanni Heikkilä

sanni.heikkila@medipower.fi 

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus