Lähihoitajan sijaisuus (ikäihmiset), Kokkola

Kokoaikainen

Kokkola

Haku päättyy 26.6.2022

Etsitkö vielä sijaisuutta tulevalle kesäkaudelle ja mahdollisesti syksyllekin? Etsimme nyt lähihoitajia asiakkaallemme Kokkolaan kolmen kuukauden kokoaikaiseen sijaisuuteen. Myös pidempi sijaisuus on mahdollinen. Työ alkaa mahdollisimman pian. 

Työnkuvaus:

Asiakaskohteemme on Kokkolassa sijaitseva tehostetun palveluasumisen yksikkö. Kohteessa on 34 asukasta. Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden päivittäiseen elämään liittyvät työtehtävät, yleisen siisteyden ja järjestyksen ylläpito sekä lääkehoito, mikäli sinulla on lääkeluvat. Työhön sisältyy myös tiivis yhteydenpito kotipalvelun henkilökunnan kanssa. Työ on ensisijaisesti 2-vuorotyötä. Tarjolla on täydet tunnit, mutta tuntimäärä on neuvoteltavissa.

Toivomme:

Sinun tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja. Voit olla koulutukseltasi myös sosionomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti. Toivomme sinulta kiinnostusta ikäihmisten palveluissa työskentelyyn. Aiempi kokemus vastaavanlaisesta työstä katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys. Tärkeintä on reipas asenne työtä kohtaan. Ruotsinkielen taito on toivottavaa ja katsotaan eduksi. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa sekä rokotesuojaa koronavirusta vastaan.

Tarjoamme:

Työllistyt sijaisuuteen tapauskohtaisesti joko MediPowerin kautta tai suoraan asiakkaamme kirjoille. MediPowerin tiimi on tukenasi koko hakuprosessin ajan, ja meihin saa aina helposti yhteyden. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Saara Hahl

saara.hahl@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus