Lähihoitajan sijaisuus, Heinola

Osa-aikainen

Heinola

Haku päättyy 1.10.2023

Lähihoitaja tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, onko etsinnässäsi mielenkiintoinen sijaisuus? Ikäihmisten parissa työskentelystä kiinnostuneille lähihoitajille ja alan opiskelijoille olisi nyt tarjolla sijaisuus kauniissa, idyllisessä Heinolassa!

Haemme Heinolalaisen asiakasorganisaatiomme palveluasumisyksikköön lähihoitajaa sijaisuuteen alkaen mahd. pian ja kestäen ainakin syyskuun loppuun! Myös oma toiveesi sijaisuuden kestosta huomioidaan.

Palkkaus sijaisuudessa on valmistuneelle lähihoitajalle 17e/h (+9% lomakorvaus ja vuorolisät päälle). Opiskelijalle sop. mukaan.

Kohteiden ja työn kuvaus:

Työkohde on ikäihmisille suunnattu palveluasumista ja ryhmäkotimallista asumista tarjoava yksikkö. Yksikkö sijaitsee Heinolan keskustassa monipuolisten palveluiden äärellä. Palvelutalossa on sekä kevyemmän, itsenäisemmän palveluasumisen että myös tehostetun, yhteisökoti-palveluasumisen asiakkaita. Osalla asukkaista on muistisairauksia. Työllistyt joko ympärivuorokautiseen palveluasumisen tai omissa yksiköissämme tapahtuvaan kotihoitoon. Palvelutalossa tarjotaan tehostetun asumisen asukkaille ympärivuorokautista tukea, jonka vuoksi työsuhde on lähtökohtaisesti 3-vuorotyötä. Kotihoidon työ on lähtökohtaisesti 2-vuorotyötä.

Lähihoitajan työhön kuuluu yksikön ikäihmisten asukkaiden tukeminen heidän arjen eri osa-alueilla. Työpäivään kuuluu mm. lääkehoitoa, ruokailussa ja henkilökohtaisissa asioissa kuten hygieniassa avustamista ja erilaisten yhteisten virikeaktiviteettien suunnittelua ja järjestämistä. Lisäksi sosiaalisena kontaktina toimiminen, rento yhdessäolo ja arjen rupattelu kuuluu työnkuvaan. Työhösi sisältyy asukkaiden toiminnallisen arjen turvaaminen ja voimavaralähtöisen hoitotyön edistäminen.  

Odotamme:

Sinun tulisi olla Valviran nimikesuojattu lähihoitaja tai vähintään 120 osp eli 2/3 opinnoistaan suorittanut lähihoitajaopiskelija. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy jo kokemusta tai opintotaustaa ikäihmisten tai erityisryhmien parissa tehtävästä työstä. Kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että suhtaudut posiitivisesti ja reippaasti työhön, toteutat kuntouttavaa ja vastuullista työotetta, ja olet kiinnostunut ja motivoitunut työskentelemään ikäihmisten ja muiden erityisryhmien parissa. 

Sinulla tulee olla voimassa olevat lääkeluvat. Arvostamme kovasti joustavuutta, halua kehittyä hoitotyössä, sekä arvokkaita tiimityöskentelytaitoja. 

Tukenasi on ammattitaitoiset kollegat ja saat työhön hyvän perehdytyksen! Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tämä työrooli asiakaskohteessamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen kesäsijaisuuden ihanassa Heinolan pikkukaupungissa! 

Työroolissasi pääset kasvattamaan ammattiosaamistasi ikäihmisten ja erityisryhmien parissa tehtävästä työstä keräten arvokasta työkokemusta alalta. Työnkuva on monipuolinen, ja pääset itse suunnittelemaan työtäsi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

MediPowerilla tarjoamme sinulle mm. kilpailukykyisen palkkauksen, nopean ja aina tarkan palkanmaksun, sekä jokapäiväisen HR-tiimimme aktiivisen tuen. Palkkaus sijaisuudessa on valmistuneelle lähihoitajalle 17e/h ja opiskelijalle sop. mukaan. 

Hakuprosessi:

  Mikäli kiinnostuit tästä työstä, niin laitathan meille helpon pikahakemuksen sivuiltamme mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja täytämme lähihoitajan paikat heti sopivien osaajien löydyttyä.

  Lisätiedot sähköpostilla:

  HR-koordinaattori Sanni Heikkilä

  sanni.heikkila@medipower.fi

  Helppo haku

  MediPowerin Miia koneella

  Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

  Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

  Jätä avoin hakemus