Lähihoitajan lyhyt sijaisuus & kesätyö, Haapajärvi

Kokoaikainen

Haapajärvi

Haku päättyy 16.4.2023

Kiinnostaisiko sijaisuus idyllisessä ikäihmisten palvelukodissa järvenrannalla? Etsimme lähihoitajaa 3 viikon sijaisuuteen Haapajärvelle Ruhanperään! 

Sijaisuus on 11.4.-30.4.2023 välillä, työ on arkipäivätyötä ja työaika sijaisuudessa on klo 8-16.

Kohteessa on myös mahdollisesti tarve kesätyöntekijälle elokuuhun asti! Kesätyöhön otetaan myös loppuvaiheen opiskelijoita ja kesätyö on 3-vuorotyötä. 

Työn ja tehtävän kuvaus: 

Kohde tarjoaa loppuelämän kodin ikäihmisille ja muistisairaille. Kyseessä on pieni 12 asukkaan kodinomainen palvelukoti, mikä mahdollistaa tiiviin ja toimivan kodin ilmapiirin. Asukkaiden tarpeet huomioidaan yksilöllisesti sekä jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi. Kohteessa asukkaille järjestetään erilaista ohjelmaa kuten onkimista ja retkiä sekä asukkaat osallistuvat myös talon ulkopuolisiin tilaisuuksiin. Työhön kuuluu pääasiassa perushoidollisia tehtäviä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu osin myös välillistä työtä, esimerkiksi pyykkäystä ja siivousta.

Edellytämme: 

Sinun tulisi valmistunut, Valviran nimikesuojattu lähihoitaja. Olisi myös hyvä, jos sinulla on suoritettuna lääkeluvat, mutta ne eivät ole täysin pakolliset. Aiempi kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksesi, mutta aito kiinnostus kyseisiin tehtäviin on tärkeintä. 

Tarjoamme: 

Tehtävä antaa mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä asiakaslähtöisessä ja toisia kunnioittavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Palvelukodissa kiinnitetään erityistä huomiota työntekijöiden viihtyvyyteen ja jaksamiseen. 

Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta ja tarjoamme tehtävään palkkauksen 15-17,00 e/h + 9% lomakorvaus ja vuorokohtaiset lisät. Palkkaus määrittyy aiemman kokemuksesi mukaan. MediPowerilla olemme tukenasi viikon jokaisena päivänä ja saat meidät helposti kiinni vaikka WhatsApp-viestillä. Palkan työstäsi maksamme 2 viikon välein, joten sitäkään ei tarvitse turhaan odotella. 

Hakeminen: 

Jos koet, että viihtyisit tässä työssä ja olisit juuri se ammattilainen, jota etsimme, jätä hakemus jo tänään helpon pikahaku-linkkimme kautta! Voit kertoa hakemuksessa hieman itsestäsi, mutta todellinen kartoitus tehdään vasta näppärässä etähaastattelussa, joita sovimme joustavasti kaikille arkipäiville. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jää tuleen makaamaan, vaan laita hakemus jo tänään. 

Lisätiedot: 

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus