Lähihoitajan kotihoidon sijaisuus Helsingissä

Osa-aikainen

Helsinki

Haku päättyy 29.1.2023

Lähihoitaja! Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen ainakin 5.3.2023 saakka. Aloittaa voit tässä tehtävässä heti, kun sinulle sopii. Tarjolla on kokoaikainen työ, mutta halutessasi voit tehdä kohteeseen myös osa-aikatyötä. 

Palkkaus sijaisuudessa valmistuneelle lähihoitajalle 16e/h ja opiskelijalle 15,50e/h (päälle lomakorvaus ja vuorolisät).

Kohteen ja työn kuvaus:

Työ on liikkuvaa kotihoidon työtä pääkaupunkiseudulla. Asiakkaat ovat sekä suomen että ruotsin kielisiä, joten pääset käyttämään molempia kotimaisia kieliä työpäivien aikana. Autat asiakkaita päivittäisissä toimissa kuten sängystä nousemisessa, wc-käynneissä, peseytymisessä, pukeutumisessa ja syömisessä sekä myös lääkehoidossa. Työvuoroissa liikutaan autolla, jonka saat käyttöösi työkohteesta. Työvuoroissa liikutaan pääsääntöisesti yksin, mutta satunnaisesti on myös vuoroja työparin kanssa. 

Työ on 2-vuorotyötä koko viikon akselilla maanantaista sunnuntaihin. Aamuvuorot ovat klo: 6.30-14.45 ja illat klo: 15.00-22.00. 

Odotamme:

Sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto ja Valviran laillistus. Myös loppuvaiheen opiskelijat (vähintään 120 osp. suoritettuna) huomioidaan kuitenkin haussa. Sinulla tulee olla myös voimassa olevat lääkeluvat (LOVe: LOP ja PKV) suoritettuna sekä B-ajokortti. Sinun tulisi hallita sujuvat ruotsin kielen perustaidot. Toivomme, että olet itsenäinen ja vuorovaikutustaitoinen alasi ammattilainen, joka nautti vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä. 

Tarjoamme:

Aloituksen yhteydessä saat kattavan perehdytyksen, jonka avulla työnteon aloitus sujuu sulavasti. Työllistyt tähän tehtävään MediPowerin kautta. Saat avuksesi MediPowerin HR-tiimin, joka on tavoitettavissasi helposti viikon jokaisena päivänä. Palkka työstäsi maksetaan aina kätevästi kahden viikon välein. 

Palkkaus sijaisuudessa valmistuneelle lähihoitajalle 16e/h ja opiskelijalle 15,50e/h (päälle lomakorvaus ja vuorolisät). 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon pikahakemuksen sivuillamme. Sinun tarvitsee jättää vain nimesi ja yhteystietosi! Käsittelemme hakemuksia aina arkisin ja olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Haastattelut pidetään näppärästi etänä.

Odotamme innolla yhteydenottoasi ja liittymistä mukavaan ja huumorintajuiseen porukkaamme! MediPowerilla sinut ottaa lämpimästi vastaan ammattitaitoinen ja helposti tavoitettavissa oleva tiimi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Laura Tajas

laura.tajas@medipower.fi

040 626 2839

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus