Lähihoitajan kesätyö, Viherlaakso Espoo

Kokoaikainen

Espoo

Haku päättyy 29.5.2022

Haluaisitko olla toteuttamassa ikäihmisten laadukasta ja turvallista arkea yhdessä mukavan työporukan kanssa? Toivoisitko löytäväsi joustavan kesäsijaisuuden, jossa työnteko on hauskaa ja päivät kuluvat hyvässä, lämminhenkisessä seurassa? Jos tämä kuulostaa hyvältä, niin lue tämä loppuun!

Haemme nyt asiakaskohteellemme Espoon Viherlaaksoon lähihoitajaa kesäsijaisuuteen ajalle kesä-elokuu 2022. Myös lyhyempi sijaisuus on mahdollinen, ja pidempään työskenteystä kiinnostuneille voi myös löytyä jatkoa syksymmällä. Palkkaus 16-18€/h (+ päälle lomakorvaus ja vuorolisät).

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on ikäihmisille suunnattu hoivakoti. Asiakaskunta koostuu ikäihmisistä, joille tarjotaan ympärivuorokautista hoivaa. Osalla asukkaista on muistisairauksia. Hoivayksikössä on 18 palveluasuntoa, sekä lisäksi 15-huoneinen ryhmäkoti.

Työ pitää sisällään arjen askareissa tukemista, perushoidollisia tehtäviä, seuranpitoa sekä lääkehoitoa. Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa heidän jokapäiväisen elämänsä hallinnassa. Samalla vastaat arjen mielekkyydestä sekä virikkeiden tarjonnasta. Työtä tehdään yhdessä muun tiimin kanssa. Kyseessä on 2-vuorotyö (aamut ja illat) koko viikon akselilla ma-su, mutta saat itse vaikuttaa työvuoroihisi.

Toivomme:

Sinulta toivomme lähihoitajan tutkintoa ja Valviran nimikelaillistusta. Myös voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa tässä tehtävässä! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta kiinnostunut ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee. Toivomme sinun tekevän tätä arvokasta työtä suurella sydämellä! Myös loppuvaiheen lähihoitaja-opiskelijat (min. 120 osp suoritettuna) huomioidaan haussa.

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Työllistyt sijaisuuteen MediPowerin kautta. Arvostamme työtäsi, ja haluamme maksaa sinulle kilpailukykyistä palkkaa. Palkkaus sop. mukaan 16-18€/h. Päälle 9% lomakorvaus ja yks. sos. tes mukaiset vuorolisät.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän helpon ja nopean pikahakemuksen sivuillamme jo tänään. Sinun tulee jättää halutessasi vain nimesi ja yhteystietosi! Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus