Lähihoitajan KESÄTYÖ, Tuusula

Kokoaikainen

Tuusula

Haku päättyy 29.5.2022

Haluaisitko juuri sinä olla kehittämässä ja toteuttamassa ikäihmisten laadukasta ja turvallista arkea? Toivoisitko löytäväsi kesäsijaisuuden, jossa työ on toiminnallista ja päivät kuluvat hyvässä, ammattitaitoisessa seurassa?

Haemme nyt kesäsijaisuuteen lähihoitajaa tai alan loppuvaiheen opiskelijaa Tuusulassa sijaitsevaan ikäihmisten palveluasumisen yksikköön. Töitä on tarjolla heinä- ja elokuulle, mutta sijaisuuden pituus on joustavasti sovittavissa! Tulet saamaan myös täydet työtunnit ja kyseessä on 2-vuorotyö. 

Kohteen ja työn kuvaus:

Työkohde on yksityinen ikäihmisille suunnattu hoivakoti. Asiakaskunta koostuu muistisairaista, joille tarjotaan ympärivuorokautista ja lämminhenkistä hoivaa kodikkaassa ympäristössä. Kohteessa on asukaspaikkoja 50 ikäihmiselle.  

Lähihoitajan työ pitää sisällään perushoidollisia tehtäviä sekä lääkehoitoa (jos sinulla on lääkeluvat voimassa). Tarjoat asukkaille tukea ja huolenpitoa sekä sisällytät arkeen kuntouttavaa toimintaa. Samalla vastaat arjen virikkeellisyydestä sekä sosiaalisten tarpeiden täyttymisestä. Läpi kesän työskentelet yhdessä muun ammatillisen ja hyväntuulisen työtiimin kanssa 

Toivomme:

Toivomme että olet valviran laillistama lähihoitaja tai loppuvaiheen opiskelija (120op.). Myös lääkeluvat ovat plussaa tässä tehtävässä, mutta eivät kuitenkaan aivan pakolliset! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parista, mutta kiinnostunut ja reipas asenne työtä kohtaan kuitenkin ratkaisee!

Tarjoamme:

Tärkeintä on, että jokainen työntekijä viihtyy aidosti työssään! Kohteessa saat kattavan perehdytyksen lisäksi mukavat ja avuliaat työkaverit, joiden kanssa työpäivät sujuvat nopeasti hymyssä suin. Meillä MediPowerilla taas tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Arvostamme työtäsi ja tarjoammekin sinulle kilpailukykyisen palkkauksen tämän sijaisuuden ajalle kokemusvuosiisi perustuen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, ole meihin yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 7400 024. Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 7400 024

 

Hae työpaikkaa

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus