Lähihoitajan KESÄTYÖ, Turku

Kokoaikainen

Turku

Haku päättyy 4.6.2023

Lähihoitaja tai sote-alan opiskelija – Onko sinulla vielä haussa mieluisa KESÄTYÖ? Haluatko päästä työskentelemään osana lämminhenkistä ja moniammatillista tiimiä? Tässä ikäihmisten palveluasumisen yksikössä viihtyvät niin asukkaat kuin myös työntekijät ja ammatillisuuttasi arvostetaan. Haemme nyt asiakasorganisaatiollemme Turun Runosmäkeen lähihoitajaa kesäsijaisuuteen n. ajalle 1.6.-31.8.2023. Voit olla joko valmistunut lähihoitaja tai alan opiskelija.

Palkkaus sijaisuudessa valmistuneelle lähihoitajalle 16e/h (päälle tulee myös lomakorvaus ja vuorolisät). Opiskelijoille palkkaus sopimuksen mukaan osaamiseen ja kokemukseen perustuen!

Työnkuvaus:

Kyseessä on Runosmäessä sijaitseva Emmi-koti, joka tarjoaa palveluja muistisairaille ikäihmisille. Kohde on jaoteltu kolmeen 12 asukkaan pienyhteisöön, joissa ikäihmiset elävät oman näköistä arkeaan. Emmi-kotia voisi luonnehtia lempeäksi ja kotoisaksi, niin hoidollisella puolella kuin myös asumisympäristönä. Yksikkö on suunniteltu palvelemaan muistisairaiden arjen toimintoja ja hoivasta vastaa yhteistyössä moniammatillinen tiimi.

Lähihoitajan roolissa vastaat perushoivasta, viriketoiminnasta, sekä mielekkään ja turvallisen arjen sujumisesta ja sen toteuttamisesta. Asukkaille pyritään luomaan kodinomainen tunnelma asumiseen, johon ystävällinen ja ammattimainen henkilökunta tuo lisäarvoa. Kesätyö on täysituntinen 2-vuorotyö ja kesätyön kesto on noin 1.6.-31.8., mutta aikatauluissa voidaan joustaa jonkin verran. Jos olisit kiinnostunut osa-aikaisesta kesätyöstä, niin sekin voi onnistua! Kerro tästä hakemuksessasi.

Hakijalta edellytämme:

Rooliin soveltuu lähihoitaja tai lähihoidon opiskelija, jolla on kuitenkin jo jonkin verran opintoja takana. Aiempi työskentely palvelutaloympäristössä on tässä tehtävässä hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Työkohde tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mahtavan työyhteisön tuen. Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja työpaikka on savuton.

Tarjoamme: 

Asiakaskohteemme on ammatilliseen hoivatyöhön panostava perheyritys, joka arvostaa asiantuntijuuttasi tai potentiaaliasi kehittyä sellaiseksi roolissasi. Aloituksen yhteydessä saat kunnollisen perehdytyksen ja tiimisi sekä kohteen esimies ovat arjessa aina tukenasi!

Työllistyt kesätyöhön meidän MediPowerin kautta. Palkkaus tehtävässä on valmistuneille 16e/h ja opiskelijoille sopimuksen mukaan. Palkanmaksu on 2 viikon välein joka toinen perjantai, eli palkka kilahtaa tilillesi mukavan tiheällä tahdilla! MediPowerin auttavainen HR-tiimi on myös tavoitettavissasi sijaisuutesi jokaisena päivänä, jos sinulla tulee jotakin kysyttävää.

Hakuprosessi:

Käymme hakemuksia läpi joka arkipäivä ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit jättää pikahaun perustiedoilla tai kertoa työkokemuksestasi halutessasi laajemmin. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Haastattelut pidetään näppärästi etänä! 

Lisätietoja:

HR-konsultti Ellen Böök

ellen.book@medipower.fi

Helppo haku

MediPowerin Miia koneella

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa?

Eipä hätää. Työllistämme asiakasyrityksiimme jatkuvasti myös avoimen hakemuksen jättäneitä työnhakijoita.

Jätä avoin hakemus